همایش ها و سمینارها

آغاز فراخوان دومین کنگره بین المللیِ تغذیه و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران

دومین کنگره بین المللیِ تغذیه و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران توسط دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسیِ دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن تغذیه ایران با حضور اندیشمندان، پژوهشگران و مسئولان حوزه سلامت و تغذیه برگزار خواهد شد.

محورهای کنگره عبارتند از:

تغذیه در دوران زندگی ، تغذیه در بهداشت عمومی، امنیت تغذیه، تغذیه در بیماری های غیر واگیر، تغذیه ی ورزشی، تغذیه در مراقبت های بیمارستانی، تغذیه و ایمنی، پیشرفت های اخیر در زمینه ی ریز مغذی ها، ارزیابی وضع تغذیه و ریز مغذی ها، غذاهای فراسودمند و ترکیبات زیست فعال، سواد غذا و تغذیه، غذا و بهداشت عمومی، نوتریژنومیک، نوتریژنتیک و اپی ژنتیک، سیاست گذاری غذا و تغذیه.

زمان:  14/6/95 لغایت 17/6/95

مکان: تهران، پژوهشگاه صنعت نفت

برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت  http://www.inc-ir2016.ir مراجعه کنید.

ساعت : 11:10 -  روز  : شنبه  - 24 /  11 / 1394 /  شماره خبر : 38 / تعداد نمايش :495