در یک سال گذشته

موردی از مرگ مادران باردار در منطقه کاشان رخ نداده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در یک سال گذشته (از تاریخ 9/6/90 تا 21/6/91)، موردی از مرگ مادران باردار در حوزه زیر پوشش این دانشگاه گزارش نشده است.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی افزود: تدوین فرآیند پذیرش مادران باردار تا 42 روز پس از زایمان توسط واحد مامایی دانشگاه و تشکیل کمیته های دانشگاهی مراقبت مرگ مادر، زایمان ایمن و سلامت مادر و نوزاد از جمله اقدامات موثر این دانشگاه برای تامین سلامت مادران و نوزادان است.

وی، تدوین فرآیند پذیرش مادران باردار را به معنای گزارش آنی سوپروایزر یا مسئول شیفت بخش های مراقبتهای ویژه و بخشهای مختلف (اورژانس ،داخلی ،طبی ،.....) بیمارستان مبدا یا مقصد به واحد مامائی دانشگاه در هر ساعت از شبانه روز از وضعیت سلامت مادر از لحظه اعزام یا پذیرش تا 42 روز بعد از زایمان عنوان کرد.

وی تصریح کرد: با انجام این اقدام پیگیری و حساسیت در مورد سلامت مادران باردار در بخش و بعد از ترخیص افزایش می یابد.

وی، اجرای مصوبه کمیته دانشگاهی مراقبت مرگ مادر در مورد ویزیت آنها توسط متخصصین آنکال کمتر از نیم ساعت بعد از ورود به مراکز درمانی را از دیگر فعالیت های این دانشگاه برشمرد.

دکتر اعرابی تاکید کرد: با اقدامات انجام شده، مشکل حدود 120مادر پرخطر در یک سال گذشته برطرف شده است.

ساعت : 13:53 -  روز  : چهار شنبه  - 29 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :495