معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه:

تربیت دانشجویان فرهیخته مهم ترین رسالت دانشگاه است

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه گفت: تربیت دانشجویان فرهیخته و مومن جهت ورود موفقیت آمیز به جامعه، مهم ترین رسالت دانشگاه است.

دکتر طاهره مازوچی در گفتگو با وب دا ضمن تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید، فراهم سازی محیطی فرهنگی و به دور از دغدغه های گوناگون دانشجویی برای رسیدن به دو هدف مهم دانشگاه یعنی آموزش و پژوهش از یک سو و پرورش از سویی دیگر مهم ترین استراتژی دانشگاه دانست.

وی گفت: در راستای رسیدن به این اهداف این معاونت توانسته است در سال های اخیر، مقام اول در دو سال متوالی در جشنواره قرآنی دانشجویان علوم پزشکی کشور، مقام دوم جشنواره فرهنگی دانشجویان، رتبه های ورزشی در المپیادهای دانشجویی و مسابقات کشوری و منطقه ای را کسب کند.

دکتر مازوچی با اشاره به کمبود فضای اسکان خوابگاهی در سال جاری افزود: این دانشگاه در حال حاضر دارای 4 خوابگاه دانشجویی با ظرفیت اسکان 1200 نفر می باشد که خوابگاه های دخترانه الزهرا (س) و امام علی (ع) 900 نفر و خوابگاه های پسرانه اندیشه و الغدیر 300 نفر از دانشجویان را در خود اسکان داده اند.

وی تصریح کرد: ساخت یک خوابگاه 240 نفره دانشجویی نیز از جمله پروژه های در دست احداث دانشگاه است.

وی در خصوص امکانات رفاهی و آموزشی که در خوابگاه ها به دانشجویان ارائه می شود، اظهار داشت: این خوابگاهها به سالن های مطالعه و ورزشی، اتاق رایانه و پوشش اینترنت، اتاق مشاوره، نمازخانه، اتاق تلویزیون، فروشگاه مواد غذایی و .... مجهز می باشند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در زمینه امکانات و خدمات ورزشی دانشگاه ادامه داد: استخر سرپوشیده، زمین چمن و سالن بزرگ و چند منظوره اداره تربیت بدنی شامل زمین والیبال، فوتسال، هندبال، بسکتبال، بدمینتون و ... از جمله این امکانات می‌باشد.

دکتر مازوچی با اشاره به فعالیت 30 رشته ورزشی یادآور شد: اداره تربیت بدنی دانشگاه دارای سالن و فضاهای اختصاصی برای رشته های تکواندو، دارت، تنیس روی میز، شطرنج، بدنسازی، پیست اسب سواری، تیراندازی با کمان و شنا است که به تازگی رشته ورزشی باستانی زورخانه و پهلوانی نیز فعال شده است.

معاون دانشجویی، فرهنگی دانشگاه به تحت پوشش قرار دادن تمامی دانشجویان به بیمه حوادث اشاره کرد و گفت: پرداخت وام های مختلف تحصیلی، مسکن، ودیعه مسکن، وام‌ ضروری، ازدواج، بیمه دانشجویی، وام اعتباری خرید کالا و ... از جمله تسهیلات اعطایی دانشگاه علوم پزشکی به دانشجویان متقاضی می‌باشد.

دکتر مازوچی در ادامه اظهار داشت: اداره مشاوره و راهنمایی دانشگاه وظیفه ارزیابی روان شناختی دانشجویان جدیدالورد، برگزاری کلا‌سهای آموزشی توجیهی برای والدین را بر عهده داشته و در طول سال تحصیلی نیز خدمات مشاوره ای را به تمامی دانشجویان ارائه می دهد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه با اشاره به فراهم بودن زمینه های مختلف برای فعالیت فرهنگی دانشجویان گفت: در حال حاضر دانشجویان علاقمند می توانند با مراجعه به امور فرهنگی - هنری علاوه بر همکاری مستقیم با واحد های مدیریت فرهنگی و شرکت در جشنواره ها در کانون های فرهنگی، دانشجویی شامل کانون مهدویت (نسل انتظار)، شعر و ادب (نغمه)، هنری (فانوس)، قرآن و عترت، نشاط، هلال احمر، کانون ایثار (ویژه دانشجویان عضو ستاد شاهد و ایثارگر) و تشکل های بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشجویان نیز فعالیت کنند.

دکتر مازوچی افزود: دانشجویان می توانند با عضویت و فعالیت در این کانون‌ها و تشکل ها از مزایای آن شامل اردوها، کارگاه های مهارتی، هنری، علمی، فرهنگی، سیاسی، قرآنی و ... بهره مند شوند.

وی خطاب به دانشجویان تصریح کرد: برنامه ریزی دقیق و صحیح برای زمان خود به ویژه دوران تحصیل داشته باشند و بدانند که توانایی و قدرت اراده افراد، بسیار زیاد است از این رو هیچگاه نپذیرند که کاری نشدنی است.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه یادآور شد: قدر فرصت ها و تک تک لحظه ها را بدانند و از وقتشان به خوبی استفاده کنند که خیلی زود، این دوران می گذرد و مهم آن است که فرد از این زمان استفاده بهینه کرده باشد.

دکتر مازوچی در پایان  با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام "سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" از سوی مقام معظم رهبری گفت: دست یابی به پیشرفت و عدالت همه جانبه که جزء آرمان های بلند انقلاب اسلامی است، نیازمند فعالیت، همکاری و نقش آفرینی همه سازمان ها، مسئولان، کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان است.

ساعت : 9:59 -  روز  : پنج شنبه  - 30 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :606