رئیس دانشگاه از مراحل ثبت نام دانشجویان جدیدالورود بازدید کرد

رئیس دانشگاه در دومین روز ثبت نام از دانشجویان جدیدالورود با حضور در دانشکده پزشکی دانشگاه از چگونگی و مراحل ثبت نام این دانشجویان بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در این بازدید از قسمت سلامت سنجی دانشجویان، مشاوره خانواده ها و محل تکمیل و دریافت فرم های اداره رفاه، فعالیت های امور فرهنگی، اداره تربیت بدنی، خوابگاه ها و کمیته انضباطی دیدار داشت.

دکتر طاهره مازوچی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز در این بازدید توضیحاتی در مورد روند ثبت نام، اقدامات انجام شده جهت رفاه و آسایش دانشجویان و همراهان آنها و تمهیدات صورت گرفته به منظور تسریع در فرایند ثبت نام را بیان نمود.

شایان ذکر است به هر دانشجو در بدو ورود بسته هایی فرهنگی، راهنمای دانشگاه، نقشه شهرستان، پمفلت اداره های مشاوره و رفاه دانشجویی دانشجویان و ... اهدا و برای آنان پرونده سلامت تشکیل می شود.

گفتنی است ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دانشگاه از صبح روز سه شنبه مورخ 28 شهریور ماه سال جاری در معاونت های آموزشی، دانشجویی فرهنگی و دانشکده های دانشگاه آغاز شده است.

ساعت : 10:20 -  روز  : پنج شنبه  - 30 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :611