در دیدار با اعضای هیات مدیره نظام پرستاری کاشان عنوان شد:

پرستاران از پیشتازان مقابله با ویروس کووید 19/ زحمات پرسنل حوزه سلامت در مقابله با ویروس کووید 19 در تاریخ ماندگار شد

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان، پرستاران را از پیشتازان مقابله با ویروس منحوس کووید 19 نام برد.

به گزارش وب دا، دکتر ابولفضل شجاعی در دیدار با اعضای هیات مدیره نظام پرستاری شهرستان کاشان، ضمن قدردانی از زحمات کلیه پرسنل این مرکز گفت: کادر پرستاری زحمات زیادی را از ابتدای شیوع این ویروس متقبل شده اند که قابل تقدیر است.

وی افزود: مردم شهرستان هرگز گذشت و فداکاری حوزه سلامت را در بحران کرونا فراموش نمیکنند و زحمات مخلصانه آن ها در دفاع از سلامت مردم در برابر ویروس کووید 19 در تاریخ ماندگار شد.

دکتر شجاعی، کار پرستاری را بسیار دشوار توصیف کرد و با تأکید بر لزوم پیگیری مسئولان این مرکز جهت حقوق و مطالبات پرستاران  تصریح کرد: پرستاران نباید بهخاطر سختی کار، دچار فرسایش جسمی و روحی شوند و باید سازوکارها و بسترهای خدمت رسانی با نشاط و با روحیه برای آن ها فراهم باشد.

وی، در پایان جلسه ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های کادر پزشکی، پرستاری و پشتیبانی این مرکز، قول مساعد داد تا با همکاری مسئولان دانشگاه و بیمارستان پیگیری ها و اقدامات لازم در جهت رفع مسائل و مشکلات این قشر زحمتکش صورت پذیرد.

اعضای هیات مدیره نظام پرستاری شهرستان کاشان نیز در این دیدار درباره مسائل و مشکلات پرسنل پرستاری بحث و گفتگو کردند و خواستار انجام اقدامات لازم در این راستا شدند.

ساعت : 12:13 -  روز  : چهار شنبه  - 23 /  7 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :17