مسئول نهاد رهبری در دانشگاه:

پویایی و انرژی مثبت، زمینه ساز موفقیت در کسب علم و دانش است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: پویایی، انرژی مثبت و توجه به معنویات، زمینه ساز موفقیت در زندگی به ویژه در کسب علم و دانش می شود.

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا شاه فضل به مناسبت سال تحصیلی جدید در گفتگو با وب دا، توکل به خداوند متعال در همه شئونات زندگی و اهتمام به انجام واجبات (که سرلوحه همه آنها اهمیت به نماز و عبادات است) را به تمامی دانشجویان توصیه کرد.

وی با تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید به دانشجویان گفت: با اعتماد به نفس و با توکل به خدا با گامهای استوار و پر توان در راهی که وارد شده اید قدم بردارید و از موفقیتی که در سایه الطاف خداوند و تلاش و زحمات فراهم شده است افتخاری بر افتخارات کشور عزیزمان بیافزاید.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به استفاده از هوش و استعدادی که خدا به شما ارزانی داشته است، افزود: با حداکثر بهره برداری از شرایط و امکانات موجود از تمام لحظات زندگی نهایت استفاده را ببرید و نگذارید حتی لحظه ای از عمر به بطالت و بیهودگی بگذرد.

حجت الاسلام و المسلمین شاه فضل ضمن اشاره به اینکه نیروی انسانی مهمترین سرمایه دانشگاه می باشد، از دانشجویان خواست هوش و آمادگی ذهنی، همراه با شور و نشاط جوانی و امکانات موجود در دانشگاه را زمینه ای برای آموختن و افزودن بر کوله بار دانش و معرفت و فرصتی برای بروز و ظهور استعدادها بدانند و از درگاه ایزد منان طلب کرد تا آنان این موقعیت ممتاز را به راحتی از دست ندهند.

وی، بر توجه به دین و فراگرفتن دانش به عنوان یک تکلیف الهی و انسانی، رعایت نظم و انضباط مخصوصا نظم در درس و حضور در کلاس، رعایت ادب و متانت دانشجویی به عنوان فردی فرهیخته، داشتن اخلاق نیکو در ارتباط با دیگران و فعالیت متناسب با ذوق، سلیقه، استعداد و تخصص در زمینه های مختلف زندگی تاکید کرد.

حجت الاسلام شاه فضل توجه به ارزش های انسانی و الهی و رعایت امور مربوط به حفظ شخصیت و کرامت انسانی اشاره کرد و احترام به والدین، اساتید، همکلاسی ها و هم اتاقی ها و رعایت حقوق آنان را به دانشجویان سفارش کرد.

وی، مطالعه قوانین اداری دانشگاه، شناخت و ارتباط با فعالیت کانونهای دانشجویی، انتخاب مشاوران دلسوز و امین، آگاهی از زمینه های رشد و فعالیت در دانشگاه و استفاده از تجربیات افراد موفق را نیز به تمامی دانشجویان به ویژه دانشجویان جدیدالورود توصیه کرد.

وی در پایان سخنان خود خطاب به دانشجویان اظهار داشت: برای همه شما آینده سازان این مرز و بوم آرزوی سلامتی کامل دارم و از پیشگاه حق تعالی برایتان موفقیت روزافزون و رستگاری خواستارم.

ساعت : 10:26 -  روز  : پنج شنبه  - 30 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :735