رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در دیدار با خیر سلامت عنوان کرد:

مشارکت خیرین زمینه ساز جذب امکانات و ارتقای سلامت مردم/ کمک 16 میلیارد ریالی خیر سلامت به بیمارستان ثامن الاحجج (ع) آران و بیدگل

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در دیدار با خیر سلامت اظهار داشت: مشارکت خیرین زمینه ساز جذب امکانات و تجهیزات بیشتر برای منطقه و ارتقای سلامت مردم در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل شده است.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در دیدار با خیر سلامت حاج تقی رحمانی و خانواده ایشان، از کمک 16 میلیارد ریالی این خانواده جهت تسریع در بهره برداری از بیمارستان ثامن الاحجج (ع) آران و بیدگل تقدیر کرد.

وی، ضمن تجلیل از مشارکت و همکاری تمامی خیرین گرانقدر به خصوص در مقابله با بحران شیوع کووید 19 در شهرستان ها کاشان و آران و بیدگل، اقدامات خیرین این منطقه را ستودنی عنوان کرد و گفت: این دو شهرستان از گذشته تاکنون سبقه طولانی در امور خیر به ویژه در زمینه بهداشت و درمان دارند و تاریخ ساخت بیمارستان نقوی کاشان حاکی از این موضوع است.

دکتر مروجی اظهار داشت: خیرین سلامت این شهرستان ها در واقع پیشگام در ارتقای ساختار نظام سلامت بوده اند، درک و همت والای آنان در بنا نهادن و ساختن مراکز درمانی زمینه ساز مشارکت هرچه بیشتر دولت و جذب امکانات بیشتر برای ارائه خدمات سلامت در منطقه شده و سالها خیر و برکات آن به مردم خواهد رسید.

دکتر اسماعیل بایبوردی فرماندار شهرستان آران و بیدگل نیز در این دیدار، به اهمیت و نقش فعالیت خیرین سلامت در توسعه منطقه اشاره کرد و خیرین سلامت را در زمره ارزشمند ترین و برگزیده ترین انسانها دانست.

برپایه این گزارش: خیرین گرامی حاج تقی رحمانی و پسر بزرگوارشان هادی رحمانی مبلغ 16 میلیارد ریال جهت تسریع بهره برداری بیمارستان ثامن الاحجج (ع) کمک کردند.

این گزارش حاکیست:  این مبلغ علاوه بر کمک های قابل توجه و ارزشمندی بود که از ابتدای ساخت این بیمارستان تاکنون توسط ایشان صورت گرفته است و در پایان با اهدای لوح از خدمات مهندس مسعود رحمانی در دوران شیوع ویروس کووید 19 قدردانی شد.

لازم به ذکر است: این دیدار در راستای تکمیل و بهره برداری هر چه سریعتر از بیمارستان ثامن الائمه (ع) شهرستان آران و بیدگل با هدف جلب مشارکت و قدردانی از زحمات خیرین گرانقدر حاج تقی رحمانی و پسران با حضور فرماندار این شهرستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، مدیر عامل و عضو مجمع خیرین سلامت، رییس اداره سازمان های مردم نهاد، سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و مسئول دفتر فنی دانشگاه تشکیل شد.

ساعت : 14:10 -  روز  : چهار شنبه  - 23 /  7 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :10