پیام ریاست دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت آغاز سال تحصیلی

سپاس و ستایش پروردگاری را سزد که خالق لوح و قلم است و آفریننده انسان از عدم.

اسماء خویش را به آدمی تعلیم داد و رسولان خویش را با کتاب و حکمت فرو فرستاد تا خلایق را بسوی خالق هدایت نموده و قلوب آنان را به گوهرتزکیه بیارایند.

علم و دانش لازمه ایمان و موهبتی الهی است، و دانشگاه جایگاه معرفت، کانون جوشش و منبع تولید دانش و فرهنگ است. دانشگاه بستر ساز پیشرفت مادی و تکامل معنوی جامعه و بفرموده بنیانگذار جمهور اسلامی، مبدا تمام تحولات کشور است.

ذات اقدس الهی را بخاطر توفیق حضور در دانشگاه شاکریم و مفتخریم که با نام او و استعانت از خزانه بی پایان عنایت و به امید کسب رضایتش، سال تحصیلی 92-91 را آغاز نماییم.

عزیزان دانشجو، اساتید گرانقدر، مدیران و کارکنان محترم

شروع سال تحصیلی جدید را خدمت شما اعضا خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی کاشان تبریک عرض نموده و ایامی سرشار از موفقیت برای یکایک شما گرامیان آرزومندم.

به دانشجویان جدیدالورود تبریک ویژه گفته و از آنان می خواهم اکنون که به لطف پروردگار و با دعای خیر والدین، تلاش شما در رسیدن به دانشگاه نتیجه داده، عزم خود را برای مجاهدتی بزرگتر از ورود به دانشگاه یعنی دانش اندوزی و معرفت آموزی جزم کرده و در صدد کسب افتخارات بیشتر برای خود، خانواده خود و میهن عزیز باشید. عزیزان من ، فرصت دانشجویی شما در سالهایی نه چندان دور به پایان می رسد شایسته است پیش از آنکه این فرصت چندساله سپری شود، ارزش مداری، کسب معرفت و بصیرت، جهاد علمی و پژوهش محوری را در خود نهادینه کنید تا در سالهای پس از آن، زمینه ساز سعادت دنیوی و اخروی و راهگشای زندگی فردی و اجتماعی شما در عرصه های مختلف باشد، چه در عرصه خدمت به همنوع و رفع آلام نیازمندان و چه در عرصه فتح قله افتخارات علمی بیشتر.

دانشگاهیان گرامی ، در آغاز سال تحصیلی که مصادف با هفته دفاع مقدس می باشد، یاد و خاطره شهیدان این مرز و بوم را گرامی داشته هم پیمان می شویم راه آنان را در سنگر علم و دانش و با جهاد علمی و دفاع از ارزشها تداوم بخشیم. همچنین شهادت رئیس مذهب جعفری امام عاشق حضـرت امام صادق (ع) که دانشمندان بزرگ شیعه مفتخر به علم آموزی از دانشگاه وی هستند را تسلیت گفته، از درگاه باریتعالی سلامت اندیشه و پیشرفت علمی جامعه شیعی را مسئلت می نمایم.

اساتید ارجمند، امروز جهاد علمی جبهه ای است که دانشگاهها سنگرهای آن و شما بزرگواران فرماندهان آن هستید. نقش تعیین کننده اساتید دانشگاه در استقلال و اقتدار علمی کشور بر دوست و دشمن پوشیده نیست. دشمنان این مرز و بوم گاه در صدد از میان برداشتن فرماندهان جبهه علمی کشور و زمانی در صدد نفوذ به این جبهه به روشهای مختلف هستند. بر ماست که ضمن هوشیاری و درک موقعیت حساس کنونی با همدلی و تعامل با یکدیگر، بر تلاش خود جهت گسترش کمی و کیفی آموزش و کاربردی کردن پژوهش بیافزاییم و خود را به مرزهای دانش برسانیم.این تلاش و تعامل در جهت تحقق اهداف نقشه علمی سلامت دانشگاه که در راستای آرمانهای کلان نظام در بعد علمی است، از انتظارات اینجانب می باشد.

از همه مدیران و کارکنان دانشگاه نیز می خواهم بیش از پیش بستر مناسب برای ارائه خدات آموزشی، پژوهشی و بهداشتی درمانی بیشتر و بهتر را فراهم آورند. باشد که ثمره این تلاش گروهی، خرسندی مردم و رضایت حق تعالی را در پی داشته باشد. توفیق روز افزون تمامی تلاشگران دانشگاه را خواستارم.

دکتر محمد حسین اعرابی

رئیس دانشگاه

ساعت : 13:30 -  روز  : پنج شنبه  - 30 /  6 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :518