تجدید میثاق دانشجویان دانشگاه با آرمان های شهداء در آغاز سال تحصیلی

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان سال تحصیلی جدید را در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه آغاز کردند.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی در این مراسم ضمن عرض خیر مقدم، تقارن سال تحصیلی جدید را با دهه کرامت و هفته دفاع مقدس تبریک گفت.

دکتر محمد حسین اعرابی افزود: نامگذاری هفته دفاع مقدس بهانه ای جهت گرامیداشت دلاورمردیها، رشادت ها و ایثارگری های هزاران جوانی است که از تمام وجود خود برای دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی گذاشتند.

وی افزود: پرورش جوانان مومنی که از وجود پر برکت آنان انقلاب مستمر و با قدرت به کار خود ادامه می دهد از برکات هشت سال دفاع مقدس است.

وی تصریح کرد: وظیفه اعضاء هیأت علمی و دانشجویان، حفظ و انتقال این میراث عظیم به نسل های آینده است.

دکتر اعرابی با اشاره به اینکه دنیای سلطه برای مقابله با اصل و صدور انقلاب از هیچ تلاشی دریغ نکرده است، اظهار داشت: حفظ و گسترش انقلاب اسلامی به خاطر ایثارگری ها و رشادت های این جوانان است.

وی با بیان اینکه جامعه دانشگاهی این دلاوردی ها را ارج می نهد، اذعان داشت: بایستی در مقابل این جنگ هوشمند و تحریم ها با درایت، دقت، مقاومت و صلابت عمل کرد.

وی گفت: خداوند را شاکریم که این فرصت را به ما داد تا سال تحصیلی جدید را از جوار گلزار شهداء آغاز کنیم.

دکتر اعرابی در پایان سخنان خود برای تمام دانشگاهیان سالی سرشار از موفقیت و توفیق از درگاه ایزد منان آرزو کرد.

گفتنی است این مراسم با حضور رئیس، مسئولین و جمعی از دانشجویان دانشگاه روز شنبه مورخ 1/7/91 برگزار شد و با اهداء شاخه گل و نثار فاتحه به روح پر فتوح شهداء گمنام دانشگاه پایان یافت.

ساعت : 10:26 -  روز  : یکشنبه  - 2 /  7 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :661