یک واحد تولیدی غیرمجاز و غیر بهداشتی ماسک در کاشان پلمپ شد

معاون غذا و دارو دانشگاه، از پلمپ یک واحد تولیدی غیرمجاز ماسک در کاشان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محسن تقی زاده گفت: پیرو بازدید کارشناسان این معاونت یک واحد تولید کننده ماسک به دلیل عدم اخذ مجوز های لازم و رعایت مسائل بهداشتی شناسایی گردید.

وی افزود: این فرد ماسک های تولیدی را پس از تولید در منزل شخصی در بازار عرضه می کرده است.

دکتر تقی زاده تصریح کرد: خط تولیدی این واحد پلمپ و ماسک های تولیدی جمع آوری گردید .

معاون غذا و دارو دانشگاه، از شهروندان خواست هرگونه مواد بهداشتی و ضدعفونی مورد نیاز را از مراکز عرضه مواد بهداشتی مجاز و داروخانه تهیه ودر صورت هر گونه سوال با شماره تلفن ۵۵۴۷۳۰۲۵ الی۲۶ تماس حاصل نمایند.

ساعت : 17:35 -  روز  : چهار شنبه  - 28 /  8 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :13