اجرای "طرح بسیج محله محور" در آران و بیدگل

"طرح بسیج محله محور" در آران و بیدگل با همکاری و همدلی تمام دستگاه‌ها این شهرستان برگزار می شود.

به گزارش وب دا، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، این طرح برای کنترل بیماری کرونا و پیشگیری از ابتلا مردم و کاهش بستری ها بیمارستان‌ها اجرا می شود.

دکتر شیروانی زاده، با اشاره به اینکه این طرح با تمام توان و با همکاری و همدلی تمام دستگاه‌ها و با تشکیل گروه‌های بسیجی و جهادی اجرا می گردد، گفت: تمام امکانات لازم از تجهیزات گرفته تا نیروی انسانی مورد نیازدر راستای اجرای آن در کوتاه ترین زمان ممکن فراهم می شود.

مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل گفت: نقش اساسی روابط عمومی، مدیریت و اقناع افکار عمومی و همراهی مردم با ستاد ملی مقابله با کرونا بوده است.

رو ح ا... بادی زاده افزود: اگر کار تیمی، تخصصی و منسجم روابط عمومی ها نبود چه بسا تلاش ایثارگرانه کادر بهداشت و درمان دیده نمی شد.

دبیر اجرایی جشنواره فرهنگی سیمرغ نیز در این نشست، به معرفی و تشریح دستورالعمل های شرکت در جشنواره، نحوه ارسال آثار، فرآیند ثبت نام و ثبت اثر پرداخت.

طیبه اله وردیان افزود: دربخش های ملی و بین المللی به دلیل آزاد بودن شرکت عموم افراد جامعه، آثار گروهی می توانند به صورت مشترک و متشکل از کارکنان، اساتید و دانشجویان وزارت علوم و وزارت بهداشت و... ارسال شوند.

ساعت : 9:35 -  روز  : شنبه  - 1 /  9 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :9