رئیس مرکز بررسی های دکترینال امنیت بدون مرز:

لیبرالیسم جهانی به ویروس آلوده شده است

رئیس مرکز بررسی های دکترینال امنیت بدون مرز با اشاره به نابودی نظام کمونیسم گفت: هم اکنون لییبرالیسم سیستم عامل دنیای امروز به حساب می آید که به ویروس آلوده شده است.

به گزارش وب دا،دکتر حسن عباسی روز چهارشنبه در کارگاه "نظام سازی مبتنی بر ارزش های اسلامی" در دانشگاه اظهار داشت: جهان منتظر ایجاد نظام فکری جدیدی برگرفته از ارزش های اسلامی توسط نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: اگر تا 20 سال آینده سیستم عامل جدیدی ایجاد نشود هرج و مرج تمامی جامعه جهانی را در بر خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: نظام سازی در عرصه استراتژیک یک پروژه صد ساله است که 25 سال نخست آن صرف چینش ساختمان دولت، ربع قرن بعدی صرف چینش ساختمان ملت، 25 سال بعدی صرف چینش حد فاصل ملت و دولت و ربع قرن آخر نیز صرف طراحی ساختار زمین می شود.

وی، با اشاره به اینکه تاکنون هشت کشور جهان این مسیر را طی کرده اند، اذعان داشت: ایران تنها کشور در جنوب غرب آسیا است که پروژه نظام سازی را طی کرده است.

وی، در مورد دکترین ملی سلامت خاطرنشان کرد: یک جامعه در شکل معمولی 140 سیستم و یک جامعه پیچیده دارای یکهزار و 400 سیستم است.

وی با اشاره به اینکه مبحث سلامت یکی از 140 زیر سیستم عنصر اصلی در این حوزه است، یادآور شد: استانداردی که سازمان بهداشت جهانی مد نظر دارد مبتنی بر نگاه داروین است که انسان را حیوانی می داند که فقط به جسم آن توجه می شود.

رییس مرکز بررسی های دکترینال امنیت بدون مرز گفت: نظریات فروید نیز که بخش عمده ای از مطالب علوم انسانی دانشگاه های کشور را فرا گرفته انسان را حیوان قابل اعتمادی می داند که اصلاح پذیر نیست.

دکتر عباسی، با اشاره به اینکه محدود کردن انسان به جسمش بزرگترین ظلم به اوست، افزود: اگر انسان تنها به این مساله محدود شود اصل وجودی اش به فراموشی سپرده می شود.

وی با بیان اینکه اگر چه به سلامت جسم در کنار نعمت امنیت اهمیت داده می شود، تصریح کرد: انسان فراتر از بعد جسمی دارای روح، نفس و قلب می باشد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هدف علم پزشکی سلامت و درمان جسم انسان است، اظهار داشت: سلامت انسان سلامت همه ابعاد اوست و سلامت نهایی آن، داشتن قلب سلیم است.

وی، سلامت را تطهیر و تهی ساختن قلب از هر تاریکی، شک و شرک عنوان کرد.

وی علت اهمیت سلامت را عدم خواری در هنگام برانگیختن شدن در قیامت دانست و تاکید کرد: سلامت حقیقی با تقوا و دعا محقق می شود.

دکتر عباسی ادامه داد: در حالی که از دیدگاه بزرگان دینی ما انسان فراتر از جسم بوده و روح و قلبش مدنظر قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: با این وجود، اگر خط مشی ما رسیدن به انسان طراز از دیدگاه قرآن که دارای صدر، شغاف، قلب و فواد است، باشد، بایستی در دانشکده های علوم پزشکی مان به صورت دقیق داروینیست ها را به بحث و بررسی بگذاریم.

وی بیان کرد: کارنامه نظام مطلوب در جامعه مهدوی این است که انسان جسمش مراقبت شده باشد و با قلب سالم نیز در آن دنیا حاضر شود.

گفتنی است کارگاه بصیرت با موضوع نظام سازی مبتنی بر ارزش های اسلامی با حضور اعضای هیات علمی، کارکنان، دانشجویان و فعالان فرهنگی در محل سالن دکتر "محمد قریب" دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

ساعت : 17:44 -  روز  : چهار شنبه  - 19 /  7 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :619