شورای عالی مرکز تحقیقات تروما دانشگاه برگزار شد

شورای عالی مرکز تحقیقات تروما با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز چهارشنبه مورخ 19/7/91 در دفتر معاونت پژوهشی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این جلسه با تاکید بر تبدیل شدن دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان قطب پژوهش تروما گفت: باید پژوهش و تحقیقات زیادی در راستای ارتقاء سلامت جامعه با همکاری و تعامل سازمان ها و ارگان های مختلف انجام شود و مرکز تحقیقات تروما دانشگاه نیز در این زمینه پیشرو باشد.

دکتر اعرابی همچنین بر ضرورت پیگیری تشکیل پژوهشکده تروما دانشگاه با همکاری مرکز تروما پرستاری و سایر مراکز بژوهشی دانشگاه و برنامه ریزی جهت جذب مجدد دانشجویان دکترای تخصصی پژوهشی تاکید کرد.

ارائه گزارشی از فعالیت های مرکز تحقیقات تروما دانشگاه در یک سال گذشته (شامل انتشار 2 شماره مجله انگلیسی زبان این مرکز، 2 برابر شدن امتیازات مرکز، جذب 3 دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی)، راه اندازی دوره Mph، ارائه برنامه های آتی مرکز، بررسی مشکلات پیش روی مرکز در آینده و .... از جمله موضوعات این جلسه بود.

شایان ذکر است طراحی برنامه جامع ثبت تروماهای شهرستان کاشان و آران و بیدگل از دیگر برنامه های مورد بحث و تبادل نظر اعضاء در این جلسه بود.

ساعت : 11:59 -  روز  : پنج شنبه  - 20 /  7 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :522