نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان برگزار شد

نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان با حضور اعضاء در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب ا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این نشست با اشاره به روز جهانی غذا گفت: یکی از مباحث اصلی سلامت جامعه امنیت غذایی می باشد و شورای سلامت و امنیت غذایی نیز در این زمینه در شورای عالی کشور تبیین شده است.

دکتر محمد حسین اعرابی با اشاره به اینکه بحث نان سالم یکی از مباحث این کارگروه است، افزود: امروزه سالم بودن و کیفیت غذا از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به بحث اهمیت سلامت روان و هفته سلامت روان تصریح کرد: در مطالعه ای که پیرامون پایش سلامت روان در زمستان 89 تا تابستان 90 بر روی هشت هزار نفر در سنین 15 – 64 سال انجام  شد، مشخص گردید که 23 درصد از افراد به نوعی یکی از اختلالات روانی را داشته اند.

به گفته وی، بایستی 10 درصد از تخت های بیمارستانی کشور به بخش روانی اختصاص داده شود.

دکتر اعرابی اظهار داشت: در کاشان نیز، در آینده نزدیک با سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیمارستان اعصاب و روان 'کارگرنژاد' با 105 تخت مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

وی یکی از مشکلات موجود در این زمینه را مراجعه نکردن بیماران روانی دانست و اذعان داشت: برای تضمین سلامت روان در یک جامعه بایستی اقدامات لازم در مورد فرهنگ سازی انجام شود چرا که بی توجهی به این مساله، پیامدهای طولانی مدت و بیماری های مزمنی را به همراه خواهد داشت.

وی در پایان خواستار مشارکت و تعامل بیشتر تمام دستگاهها و ارگان های اجرایی شهرستان با دانشگاه علوم پزشکی در راستای ارتقای سلامت جامعه شد.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ویژه شهرستان کاشان نیز در این نشست گفت: شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان متولی سلامت جامعه است.

محمد رضوانی نژاد در این نشست در رابطه با موضوعاتی چون غنی سازی نان و برگزاری دوره های آموزشی برای نانوایان، رسیدگی به وضعیت زباله های بیمارستانی، سلامت مدارس، مبارزه با سگ های ولگرد، پیشگیری از کشتار دام در معابر و خیابانها همزمان با عید قربان، جمع آوری قلیان از اماکن عمومی و تسطیح اماکن مخروبه سخنانی را ایراد نمود.

ساعت : 10:59 -  روز  : چهار شنبه  - 26 /  7 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :600