رییس کل سازمان نظام پرستاری:

ایران در حوزه علوم پرستاری در جایگاه چهارم دنیا قرار دارد

رییس کل سازمان نظام پرستاری گفت: ایران در حوزه فراگیری علوم و فنون پرستاری در جایگاه چهارم دنیا و در زمینه علوم حرفه ای و عمومی در رتبه چهاردهم دنیا قرار دارد.

به گزارش خبرنگار وب دا،‌ غضنفر میرزابیگی با بیان این مطلب ابراز داشت:‌ در خصوص قانون ارتقای بهره وری بالینی و قانون تعرفه گذاری با مشارکت حوزه درمان، توسعه و سازمان نظام پرستاری تشکیل شد که نتایج خوبی به دست آمده که به زودی ماحصل آن اعلام می شود.

وی با بیان این که پرستاران از اعضای اصلی تیم سلامت هستند،‌گفت: پرستاران بیشترین و تأثیرگذارترین افراد در نظام سلامت و در دسترس ترین و پاسخگوترین قشر به حساب می آیند.

رییس کل سازمان نظام پرستاری تصریح کرد:‌ پرستاران باید متناسب با سرمایه گذاری و علمی که از دانشگاه ها فرا می گیرند به مردم خدمت کنند که در این زمینه باید موانع را از بین ببریم.

میرزا بیگی با اشاره به این که کمبود پرستار همچنان وجود دارد، گفت:‌منابع ما پاسخگوی این نیاز نیست و باید در این راستا جاذبه های حرفه ای را بالا ببریم تا پرستارن مشغول به کار شوند و مشکل کمبود پرستار در کشور مرتفع شود.

وی خاطرنشان کرد: طی همکاری با معاونت درمان و توسعه وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری در قالب 2 نظرسنجی و 23 سوال در خصوص قانون ارتقای بهره وری از دانشگاه ها انجام شد تا از مشکلات پیش روی این طرح در دانشگاه های سراسر کشور مطلع شویم.

رییس کل سازمان نظام پرستاری با تأکید بر این که در اجرای قانون ارتقای بهره وری باید نرم افزار وجود داشته باشد، ‌گفت:‌ در حال حاضر برنامه ریزی ها دستی است و باعث شده پراکندگی زیادی در کارها شده است که این معضل نیز باید هر چه زودتر مرتفع شود.

ساعت : 11:21 -  روز  : چهار شنبه  - 26 /  7 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :567