اولین جلسه ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سرپرست بنیاد شهید و ایثارگر شهرستان کاشان روز چهارشنبه مورخ 26/7/91 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه ضمن خیرمقدم به حاضرین، خواستار گسترش و تقویت ارتباط و همکاری بنیاد شهید و ایثارگر شهرستان کاشان در زمینه پیگیری امور دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل در این دانشگاه شد.

دکتر اعرابی همچنین بر تعامل موثر اساتید مشاور با دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تاکید کرد.

دکتر مازوچی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این نشست گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص آمار و میزان پیشرفت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه را ارائه کرد.

بارفروش معاون آموزشی بنیاد شهید و ایثارگر شهرستان کاشان نیز در این جلسه ضمن تشکر از اقدامات و برنامه های دانشگاه در این راستا گفت: ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی کاشان از جمله فعال ترین ستادهای شاهد مراکز آموزش عالی شهرستان کاشان می باشد.

شایان ذکر است اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه نیز به ارائه گزارشی در این راستا پرداخته و در زمینه مشکلات آموزشی این دانشجویان و رفع آن پیشنهاداتی را بیان کردند.

ساعت : 14:25 -  روز  : پنج شنبه  - 27 /  7 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :562