مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت:

کارکنان ستاد و دانشگاه ها نگران حقوق شان نباشند

مدیرکل منابع انسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کارکنان هیچ نگرانی ای از بابت نظام پرداختی روتینی که برای حقوق شان در نظرگرفته شده است نداشته باشند.

دکتر حسین مبارکی در گفتگوی تصویری با خبرنگار وب­دا در خصوص شایعاتی مبنی بر قطع احتمالی حقوق و اضافه کار کارکنان در ماه های آتی به دلیل کمبود منابع، اظهار داشت: کارکنان ستاد و دانشگاه های علوم پزشکی نگران دریافت حقوق خود نباشند.

وی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی فعلی و محدودیت های منابع یکی از سیاست های وزارت بهداشت اتخاذ رویکردهای اصلاح مصرف و صرفه جویی است.

وی ادامه داد: سیاست کلی اینست که به هیچ وجه در نظام پرداخت کارکنان خللی ایجاد نشود و مجموع دریافتی در ستاد و دانشگاه ها همچنان ادامه می یابد.

دکتر مبارکی توضیح داد: اقتصاد مقاومتی را در سطح حوزه های مدیریتی و اجرایی اعمال می کنیم تا بتوانیم پاسخگوی زحمات کارکنان باشیم و کارکنان هیچ نگرانی از نظام پرداخت روتینی که برایشان در نظرگرفته شده است نداشته باشند.

استخدام های جدید در راه است

مدیرکل منابع انسانی در خصوص آزمون استخدامی 10600 نفری نیز گفت:  با پیگیری و موافقت وزیر اعلام نتیجه های آزمون از 15 مهرماه شروع شده و نتیجه ها که اعلام شد همکاران ما در یک فرآیند دوه سه ماهه نفرات اول و ذخیره را  اعلام می کنند تا کار گزینش انجام شود و سپس قبول شدگان وارد محیط های بیمارستانی که برایشان در نظر گرفته شده خواهند شد.

جهت مشاهده گفتگوی تصویری به پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت مراجعه کنید.

ساعت : 10:37 -  روز  : شنبه  - 29 /  7 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :661