مدیر کل منابع انسانی تأکید کرد:

هیچ گونه خللی نباید در پرداخت حقوق کارکنان وارد شود

مشاور معاون توسعه و مدیر کل منابع انسانی تأکید کرد: هیچ گونه خللی نباید در پرداخت حقوق کارکنان وارد شود.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر حسین مبارکی در بیست و یکمین اجلاس مدیران منابع انسانی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور ضمن بیان این مطلب گفت: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در وزارت بهداشت مقرر شد دانشگاه ها تمام توان خود را به کار گیرند و به گونه ای برنامه ریزی نمایند که تا پایان سال در پرداخت حقوق و مزایای کارکنان هیج گونه خللی وارد نشود.

وی با اشاره به مواردی در خصوص صرفه جویی اقتصادی در شرایط موجود ، از مدیران منابع انسانی دانشگاه ها خواست که با استفاده از ظرفیت های دانشگاه خود از جمله ارائه آموزش های مورد نیاز، زمینه های توانمند سازی سیستم برای سربلند بیرون آمدن از شرایط سخت موجود را فراهم کنند.

دکتر مبارکی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: به منظور رعایت یکپارچگی و هماهنگی در سطح کل دانشگاه های علوم پزشکی کشور و رعایت عدالت، هر گونه تغییر در مفاد آیین نامه اداری و استخدامی اعضای هیئت علمی و کارکنان غیر هیات علمی ،صرفا زمانی در جلسات هیئت امنا قابل بررسی خواهد بود که قبلا در کمیته کارشناسی مربوطه در ستاد وزارتخانه به تصویب رسیده باشد تا بعد از آن به عنوان دستور مشترک در جلسات هیات امنا قابل طرح باشد.

وی همچنین اعلام کرد: هر گونه افزایش در نظام پرداخت کارکنان در قالب مفاد آیین نامه اداری استخدامی کارکنان از سال آینده به بعد و صرفا پس از تأمین اعتبار و ابلاغ از سوی وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی اجرایی خواهد بود.

بر اساس این گزارش، در این اجلاس، دکتر بهبودی رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دکتر آشوبی معاون توسعه مدیریت منابع این دانشگاه به بیان دیدگاههای خود در خصوص نقش و جایگاه نیروی انسانی در نظام ارائه خدمات سلامت پرداختند.

در این اجلاس سیستم یکپارچه و جامع مدیریت اطلاعات منابع انسانی ،سامانه جامع آزمون های استخدامی وزارت بهداشت و قابلیت های آن ارائه شد و تأکید شد دانشگاه ها نهایت همکاری خود را برای بهره برداری از این سامانه به عمل آورند.

همچنین مواردی جون برنامه ریزی نیروی انسانی، فرآیند جذب نیرو در دانشگاه ها، وضعیت نیروهای طرحی و روند توزیع آنها و برخی از مسائل مهم در  اجرای آیین نامه اداری و استخدامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، تدوین دستورالعمل تأمین صد در صد هزینه درمانی ایثارگران شاغل، بازنشسته و افراد تحت تکلف و تنظیم دستورالعمل بدی آب و هوا و حق التدریس اعضای هیات علمی از دیگر نتایج این همایش بود.

بیست و یکمین اجلاس مدیران منابع انسانی دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور ، با حضور مدیران منابع انسانی دانشگاهها و و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور و موسسات وابسته ، مدیران وابسته ، مدیر کل منابع انسانی و و پشتیبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، مشاور ، معاونین ، کارشناسان این اداره کل و مسئولین دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی گیلان برگزار شد.

منبع خبر: وب دا

ساعت : 12:54 -  روز  : پنج شنبه  - 11 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :814