کارشناس سلامت روان دانشگاه:

برقراری ارتباط با افراد شاد بهترین راه برای شاد زیستن است

کارشناس مسئول سلامت روانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: برقراری ارتباط و تعامل با افراد شاد، بهترین راهکار برای شاد زیستن است.

به گزارش وب دا، دکتر مرضیه اخباری افزود: فرد بایستی سعی کند افرادی را که با آن ها در تماس است به صورت کامل بشناسد تا بتواند به حرف آنها گوش کند، به آن ها احترام بگذارد، با صداقت با آن ها صحبت کرده و در مورد تفاوت ها و اختلاف نظرهایش گفت و گو کند.

وی افزود: برای تحقق این هدف و دستیابی به یکی زندگی شاد، رعایت مواردی مانند مروری بر رفتار خود، خواندن و نوشتن، کمک گرفتن از رویا، غصه نخوردن، قبول واقعیت، انتخاب الگو و درک دیگران الزامیست.

وی، با اشاره به ضرورت در نظر گرفتن زمانی برای شنیدن صحبت های نزدیکان، تصریح کرد: در این زمان، فرد بایستی فقط شنونده باشد و اجازه بدهد که دیگران حرفشان را بزنند و هر آنچه را که می خواهند با او در میان بگذارند.

کارشناس مسئول سلامت روانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: انسان بایستی خود را یک فرد کاملا شاد تصور کند که در رابطه با دیگران هیچ مشکلی ندارد و می تواند مشکل آن ها را نیز به راحتی حل کند.

دکتر اخباری خاطرنشان کرد: بایستی این واقعیت را پذیرفت که تنها شخصی که می توان تغییر داد خودتان هستید بنابراین اگر از انجام اعمال دیگران به شدت ناراحت و عصبانی شدید، خیلی سخت نگیرید و سعی نکنید او را تغییر دهید.

وی یادآور شد: در مواجهه با اختلاف نظر در یک موضوع مهم با دیگران، مذاکره و گفت و گو بهترین راهکار برطرف کردن آن است.

وی، با تاکید بر بررسی ریشه های مشکل فرد با دیگران، خاطرنشان کرد: یافتن راه حلی قابل قبول برای هر دو طرف، این مساله را رفع می کند.

کارشناس مسئول سلامت روانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: انتخاب یک الگو و پیروی از آن در مواجهه با تصمیم گیری های حیاتی و شرایط سخت و دشوار، در ایجاد آرامش برای یک زندگی بهتر تاثیر بسزایی دارد.

دکتر اخباری تاکید کرد: کسب اطلاعات پیرامون روش های شاد زیستن و یادداشت کردن آنها در فراهم کردن زمینه برای ایجاد یک زندگی ایده آل بسیار موثر است.

وی گفت: موضوعات بی اهمیت ارزش ناراحت شدن نداشته و بهتر است با گذشت از آنها، زندگی خود را شادتر کنید.

ساعت : 12:59 -  روز  : دو شنبه  - 15 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :677