خندیدن را جدی بگیرید

کارشناس مسئول سلامت روانی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: افراد برای جلوگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری ها، بایستی خنده را جدی بگیرند.

به گزارش وب دا، دکتر مرضیه اخباری افزود: تحقیقات بسیاری در سر تا سر جهان در مورد تاثیرات خنده بر روی سلامت انجام شده که همه نشان می دهد خنده بهترین راه برای کاهش فشارهای روزمره زندگی، بالا رفتن کیفیت واکنش ها در محیط کار، کاهش استرس و تغییر دادن واکنش بدن در هنگام فشارهای عصبی است.

وی تصریح کرد: شاد بودن آن قدر هم سخت نیست، فرهنگ باستانی ایرانیان براساس شاد بودن و شادی کردن پایه گذاری شده تا انسان ها بتوانند قدرتمندتر و تندرست تر زندگی کنند.

وی تاکید کرد: مشاهده یک منظره زیبا، یک فیلم قشنگ یا یک دوست خوب هم می تواند انسان را شاد کند.

کارشناس مسئول سلامت روانی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: هیچ کس همه چیز ندارد و هر کس اندوهی دارد که با شادی زندگی آمیخته است اما هنر، خندیدن در شرایط سخت است.

دکتر اخباری خاطرنشان کرد: یک فرد نمی تواند همه افراد پیرامون را از خود خرسند و خشنود سازد پس نبایستی اجازه داد انتقادها موجب نگرانی شود.

وی یادآور شد: افراد نبایستی اجازه دهند دیگران معیارهایشان را تعیین کنند، بلکه بایستی خودشان باشند و به چیزی که نیستند، تظاهر نکنند.

وی بیان کرد: دور کردن نفرت و حسادت که دشمن روح هستند و توجه به علایق و دلبستگی ها موجب شاد شدن می شود.

کارشناس مسئول سلامت روانی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با اشاره به اینکه خنده را نبایستی برای روز مبادا گذاشت، اظهار داشت: گذشته را در گذشته رها کنید و تنها از آن پند بگیرید.

ساعت : 14:7 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :804