با حضور وزیر بهداشت در کاشان:

مراسم گرامیداشت ربع قرن فعالیت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود

با حضور دکتر مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مراسم گرامیداشت ربع قرن فعالیت دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود.

به گزارش وب دا، مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اعلام این مطلب گفت: این مراسم با حضور جمعی از دانش آموختگان، پیشکسوتان و مدیران اسبق این دانشگاه در بیست و پنجمین روز از دومین ماه سال تحصیلی 91-92 در آمفی تئاتر مرکزی این دانشگاه اجرا می گردد.

علیرضا کاشانی نژاد افزود: رونمایی از تمبر اختصاصی یادبود ربع قرن فعالیت دانشگاه ، تقدیر از 25 پیشکسوت سلامت دانشگاه، گشایش نمایشگاه دائمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و ... از جمله برنامه های این همایش است.

گفتنی است در این روز همچنین چند پروژه عمرانی در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل به بهره برداری می رسد و عملیات احداث یک پروژه عمرانی درمانی در کاشان آغاز می شود.

ساعت : 18:16 -  روز  : سه شنبه  - 23 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :657