توسط وزیر بهداشت

نمایشگاه دائمی "25 سال حیات در 25 نگاه" در دانشگاه علوم پزشکی کاشان گشایش یافت

توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نمایشگاه دائمی "25 سال حیات در 25 نگاه" در دانشگاه علوم پزشکی کاشان گشایش یافت.

به گزارش وب دا، در این نمایشگاه تصاویر قدیمی و یادگاری دانشگاه و ماکتی از پردیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان به نمایش درآمده است.

دیدار با خانواده معظم شهدا در آران و بیدگل و خیرین سلامت منطقه کاشان از دیگر برنامه های سفر یک روزه وزیر بهداشت به این شهرستان است.

شایان ذکر است دکتر وحید دستجردی در این سفر، حضور در همایش ربع قرن فعالیت دانشگاه، کلنگ زنی بیمارستان 280 تختخوابی کاشان، بهره برداری از پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بوعلی و مسکن متخصصین بیمارستان شهید رجایی آران و بیدگل را نیز در دستور کار دارد.

ساعت : 10:5 -  روز  : پنج شنبه  - 25 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :617