با حضور وزیر بهداشت

همایش ربع قرن فعالیت دانشگاه علوم پزشکی کاشان آغاز شد

در بیست و پنجمین روز از دومین ماه سال تحصیلی 91-92 همایش ربع قرن فعالیت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل آمفی تئاتر مرکزی این دانشگاه آغاز شد.

وزیر بهداشت در این روز پس از افتتاح بیمارستان اعصاب و روان کارگر نژاد و ساختمان مرکزی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کاشان و تجدید میثاق با شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی کاشان هم اکنون در مراسم گرامیداشت بیست و پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان حضور یافته است.

در این مراسم جمعی از دانش آموختگان، پیشکسوتان و مدیران اسبق این دانشگاه حضور دارند و رونمایی از تمبر اختصاصی یادبود ربع قرن فعالیت دانشگاه ، تقدیر از 25 پیشکسوت سلامت دانشگاه، و ... از جمله برنامه های این همایش است.

شایان ذکر است دکتر وحید دستجردی در این سفر دیدار با خیرین سلامت منطقه کاشان و دیدار با خانواده معظم شهدا در آران و بیدگل، کلنگ زنی بیمارستان 280 تختخوابی کاشان، بهره برداری از پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بوعلی و مسکن متخصصین بیمارستان شهید رجایی آران و بیدگل را در دستور کار دارد.

ساعت : 10:21 -  روز  : پنج شنبه  - 25 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :746