بزرگترین افتخار دانشگاه بیست و پنج سال خدمت رسانی به مردم است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بزرگترین افتخار دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیست و پنج سال خدمت رسانی به مردم است.

دکتر وحید دستجردی در مراسم ربع قرن فعالیت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از همه کارکنان و اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی که 25 سال بدون وقفه در این دانشگاه تلاش کرده اند تا امروز نام دانشگاه ماندگار شود تقدیر کرد.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی کاشان  به عنوان یکی از بهترین دانشگاههای علوم پزشکی کشور توفیق خدمت رسانی به بهترین مردم دنیا را دارد.

وی افزود: باید بدانیم آنچه امروز داریم حاصل تلاش سالیانه مردمان سده ها و قرن های گذشته است که پایه های آن بر اساس تقوی و خدمتگزاری بنا نهاده شده است.

وی تصریح کرد: این دانشگاه توانمندی ارتقای بیشتر در زمینه تربیت نیروی انسانی و تحصیلات تکمیلی را دارد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: موافقت اصولی دانشکده های داروسازی و دندانپزشکی برای دانشگاه علوم پزشکی کاشان صادر شده و علیرغم وجود مشکلات اقتصادی هم اکنون ساختمان این دانشکده های در حال ساخت است.

دکتر دستجردی اذعان داشت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان می تواند در فضاهای فعلی، رشته دندانپزشکی را تاسیس کند بنابراین در بهمن ماه سال جاری 25 دانشجوی دندانپزشکی برای تحصیل در این رشته به این دانشگاه وارد می شوند.

وی افزود: در صورت اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، وزارت بهداشت می تواند در سال تحصیلی آینده دانشجوی رشته داروسازی را نیز برای این دانشگاه پذیرش نماید.

ساعت : 14:4 -  روز  : پنج شنبه  - 25 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :600