رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

امروز روز فراموش نشدنی برای تاریخ دانشگاه است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: امروز روز فراموش نشدنی برای تاریخ دانشگاه است.

دکتر محمد حسین اعرابی در مراسم بزرگداشت ربع قرن فعالیت دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: سختکوشی و استمرار این حرکت سخت در ثانیه ها و دقایق سال های ربع قرن حیات دانشگاه مشهود است.

وی ضمن تشکر از همه همکاران این سالها گفت: بیان همه دستاوردهای این عمر  25 ساله در زمان کوتاهی امکان پذیر نیست و برخی از این فعالیتها در روز شمار تدوین شده توسط ستاد بزرگداشت ربع قرن حیات دانشگاه آورده شده است.

دکتر اعرابی، وجود 11 هزار فارغ التحصیل که 300 نفر از آنها هم اکنون پزشک متخصص و 200 نفر پزشک عمومی هستند و بقیه در مقاطع کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی دانش آموخته اند از جمله این دستاوردها است.

به گفته وی، هم اکنون بیش از 2500 دانشجو  در 52 رشته که 24 رشته از آن در مقطع تحصیلات تکمیلی می باشد در دانشگاه علوم پزشکی کاشان مشغول به تحصیل هستند.

وی اذعان داشت: هم اکنون 10 رشته دستیاری، 10 رشته کارشناسی ارشد و 4 رشته دکترا در دانشگاه دایر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به اینکه دانشگاه با داشتن 174 عضو هئیت علمی در 38 گروه آموزشی فعال، دارای هرم هئیت علمی مناسبی می باشد، گفت: 6 نفر از آنها در مرتبه استادی و 32 نفر در مرتبه دانشیاری هستند.

وی با اشاره به وجود 4 دانشکده دایر در دانشگاه و اخذ مجوز 2 دانشکده دیگر، همچنین خواستار اخذ مجوز دانشجو در رشته دندان پزشکی برای دانشکده دندان پزشکی از مقام عالی وزارت شد.

به گفته وی، پزشکان متخصص و فوق تخصص بسیاری در شهر کاشان فعالیت می کنند که این شهر را به قطب درمانی شمال استان اصفهان و حتی مرجعی برای مراجعه شهرستانهای همجوار از جمله استان مرکزی تبدیل کرده است.

وی تصریح کرد: هم اکنون بیش از 5 مرکز تحقیقاتی فعال در دانشگاه وجود دارد و دانشگاه برای اخذ مجوز  2 مرکز تحقیقاتی دیگر اقدام کرده است.

وی، یکی از افتخارات دانشگاه را داشتن مجلات معتبر علمی پژوهشی دانست که در این میان مجله فیض با 15 سال قدمت توانسته است در سال 89 و 90 رتبه سطح یک علمی را اخذ کرده و  از فصلنامه به دو ماهنامه تبدیل شود.

رئیس دانشگاه همچنین در بخش دیگریی از سخنان خود به انتشار 2 مجله انگلیسی زبان در سال جاری اشاره کرد.

دکتر اعرابی به قدمت دیرینه علمی، فرهنگی و مذهبی منطقه از جمله وجود خیرین سلامت و باغ فین اشاره و تصریح کرد: پتانسیل دانشگاه علوم پزشکی کاشان با توجه ظرفیتها، برای تربیت نیروهای متخصص و متعهد بالا می باشد.

وی در پایان از مسئولین کشوری، استانی، شهرستانی خواست که ضمن حفظ جامعیت دانشگاه با توجه به برنامه موجود در نقشه جامع علمی سلامت دانشگاه و برنامه های استراتژیک تدوین شده کمک کنند تا دانشگاه گامهای توسعه ای را هدفمند به پیش ببرد.

ساعت : 15:6 -  روز  : پنج شنبه  - 25 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :737