کرسی تلاوت با حضور دو قاری ممتاز بین المللی برگزار شد

کرسی تلاوت با حضور دو قاری ممتاز بین المللی علی اصغر غدیری مفرد نفر اول مسابقات بین المللی حفظ 10 جزءِ نیروهای مسلح در کشور عمان و مصطفی اصفهانیان نفر سوم مسابقات بین المللی حفظ کل قرآن در کشور سوریه در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این جلسه ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام ماه محرم گفت: جلسات کرسی تلاوت باید در تمام دانشگاهها باشکوه تر تشکیل شود.

حجت الاسلام و المسلمین علیرضا شاه فضل افزود: قرآن نباید در بین دانشگاهیان به ویژه دانشجویان محجور بماند.

شایان ذکر است در این جلسه رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین از برگزیدگان شانزدهمین جشنواره قرآنی اساتید و کارکنان و هفدهمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی و برگزیدگان بیست و هفتمین جشنواره ملی قرآن با اهداء لوح و هدایایی به رسم یادبود تقدیر کردند.

گفتنی است این مراسم به همت معاونت دانشجویی فرهنگی روز دوشنبه مورخ 29/8/91 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 11:37 -  روز  : سه شنبه  - 30 /  8 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :617