برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان شاهد و ایثارگر با رئیس دانشگاه

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان شاهد و ایثارگر با رئیس دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 1/9/91 در سالن دکتر قریب برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه در این جلسه ضمن خیرمقدم به حاضرین، یکی از افتخارات دوران خدمت خود را، هفت سال خدمت رسانی به دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه بیان کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی، تقویت بنیه ی علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر را از رسالت های اصلی تشکیل این ستاد برشمرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان سازنده انتقادات و با لحن اسلامی را ضروری دانست و اظهار داشت: مشکلات آموزشی دانشجویان ستاد شاهد و ایثارگر باید با معاون آموزشی، روسای دانشکده ها و اساتید مشاور مطرح و رفع شود.

دکتر اعرابی تصریح کرد: اختصاص زمان مشخص برای دانشجویان شاهد و ایثارگر از سوی اساتید مشاور و اداره مشاوره دانشگاه لازم است.

شایان ذکر است در ادامه این جلسه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه به طرح سوالات خود از رئیس دانشگاه پرداخته و پاسخ لازم را دریافت کردند.

ساعت : 13:11 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :533