مانور مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در بیمارستان نقوی اجرا شد

مانور مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در بیمارستان نقوی کاشان روز پنج شنبه مورخ 2/9/91 اجرا شد.

به گزارش وب دا، این مانور به صورت میدانی با هدف ایجاد آمادگی بیشتر برای مقابله با حوادث، اتفاقات و مسائل اضطراری غیر مسلح و کنترل آنها، مشخص کردن نقاط ضعف برنامه‌ریزی‌ها، ایجاد هماهنگی بیشتر و درک بهتر از نقش‌ها و مسئولیت‌ها، همچنین برآورد کمی و کیفی منابع موجود، بهره‌گیری از تجهیزات فیزیکی جدید و به روز  و سنجش آمادگی بیمارستان نقوی در مقابل با این حوادث انجام گردید.

این مانور با حضور رئیس دانشگاه، معاون درمان و جمعی از مدیران دانشگاه و شهرستان برگزار شد.

لازم به ذکر است آموزش های لازم جهت مانور مدیریت بحران و پدافند غیرعامل از سال 1385 در سه سطح مدیران ارشد، مدیران میانی و کارکنان در دانشگاه انجام شده است.

گفتنی است مانور مدیریت بحران و پدافند غیرعامل به معنی انجام اقداماتی جهت مقابله با اتفاقات و مسائل اضطراری غیر مسلح از قبیل سیل، زلزله، آتش سوزی، مسموم شدن آب آشامیدنی و ... ، هماهنگی فعالیت‌ها و استفاده حداکثر از منابع در کوتاه‌ترین زمان ممکن در راستای پیش بینی حداقل خسارات، صدمات و تلفات، طبقه­بندی و اولویت­گذاری آن می باشد.

ساعت : 11:7 -  روز  : پنج شنبه  - 2 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :864