رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

استکبار ستیزی و ظلم ستیزی از دستاوردهای 16 آذر بود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان یکی از مهمترین دستاوردهای دانشجویان در 16آذر را استکبار ستیزی و ظلم ستیزی دانشجویان اعلام کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی در برنامه زنده ‹‹صبح اصفهان›› شبکه استان اصفهان گفت: حادثه 16 آذر ماه برای دانشجویان به عنوان چراغ راهی شد تا در جنبش های مختلف دانشجویی از جمله تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در 13 آبان که امام راحل از آن به عنوان انقلاب دوم نام برد حضور داشته باشند.

وی افزود: هم اکنون نیز روحیه استکبارستیزی و ظلم ستیزی دانشجویان ادامه دارد و امروز جوانان دانشجوی ما در دانشگاههای کشور به مانند جوانان دوران 8 سال دفاع مقدس از آرمانها و ارزش های شهدا و انقلاب اسلامی دفاع می کنند.

دکتر اعرابی جوانان دانشجوی ایران اسلامی را جوانانی مومن، معتقد و مقید به اصول و ارزش های دینی و اسلامی دانست و تصریح کرد: امروز متوسط حضور دانشجویان در اعتکاف دانشجوی و اقامه نماز جماعات در دانشگاهها از متوسط اعتکاف ها و نمازهای جماعت در خارج از دانشگاه بیشتر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ادامه از جوانان دانشجو خواست تا با شناخت از خود و جایگاه خود، رسالتی را که بر عهده دارند به بهترین شکل ممکن انجام دهند.

دکتر اعرابی تاکید کرد: همانگونه که ما امروز به عملکرد دانشجویان خود در دوره قبل افتخار می کنیم و آن را منصفانه نقد می کنیم ، نسل امروز دانشجو نیز در آینده توسط فرزندانشان نقد خواهند شد و باید مواظب عملکرد خود باشیم تا آیندگان نیز در مورد ما به خوبی قضاوت نمایند.

رئیس دانشگاه در ادامه با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر جهاد علمی و جنبش نرم افزاری گفت: امروز پیام مقام معظم رهبری به عنوان یکی از خطوط اصلی تفکرات ما و از اهداف اصلی کاربردی در پیش روی ما قراردارد و دانشجویان باید آن را خط مشی خود قراردهند.

دکتر اعرابی تاکید کرد: دانشجویان باید از توانمندی فکری و باورهای قوی دینی خود در جهت اهداف جامعه و نظام استفاده نموده تا بتوانند در آینده به عنوان مدیران و کارشناسان مفید و توانمند در خدمت نظام و جامعه باشند.

ساعت : 12:24 -  روز  : شنبه  - 18 /  9 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :590