آموزش منابع انسانی سرمایه گذاری است

رئیس دانشگاه گفت: آموزش منابع انسانی برخلاف تصور هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است.

به گزارش وب دا، دکتر اعرابی در جلسه کمیسیون تحول اداری دانشگاه ضمن تشکر از مدیران و کارکنانی که با ارائه پیشنهادات در ارتقاء خدمات سلامت مشارکت فعال داشته اند خواستار جهت دهی به پیشنهادات به منظور بهره وری و اثربخشی شد.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد مقاومتی، از مدیران و کارکنان خواست ضمن مشارکت بیشتر در جبهه اقتصادی، با تفکر و تدبیر امور را به نحوی مدیریت کنند که با کمترین هزینه، بیشترین و اثربخش ترین خدمت در حوزه سلامت را به مردم ارائه کرده به نحوی که کوچکترین خدشه ای به خدمات سلامت وارد نشود.

وی با تاکید بر اهمیت بحث بهره وری افزود: آموزش یکی از مقوله های بهره وری است که با توانمندسازی و به روز رسانی اطلاعات منجر به ارائه خدمات با کیفیت بالاتر، هزینه ای کمتر و افزایش رضایتمندی مردم نیز می شود.

رضا نعناکار دبیر کمیسیون تحول اداری دانشگاه نیز در ادامه به افزایش نرخ مشارکت کارکنان اشاره و توضیحاتی در مورد شاخص های اختصاصی سال 91 با توجه به شروع فرایند ارزیابی عملکرد ارائه کرد.

حسین قادریان به عنوان مروج بهره وری دانشگاه نیز در این جلسه بحث علمی آشنایی با چرخه بهبود بهره وری را بیان کرد.

در پایان تعدادی از پیشنهادات موافقت شده شورای پذیرش پیشنهادات در جلسه مطرح و مورد بررسی رئیس دانشگاه قرار گرفت.

جلسه کمیسیون تحول اداری دانشگاه با محور شواری پذیرش و پیشنهادات و بهره وری با حضور رئیس دانشگاه، اعضاکمیسیون تحول اداری و شورای پیشنهادات در سالن شهدا تشکیل شد.

ساعت : 8:50 -  روز  : شنبه  - 9 /  10 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :672