رییس جمهور خطاب به روسای دانشگاه های علوم پزشکی:

برنامه پزشک خانواده را در 6 ماه باقیمانده از دولت اجرایی کنید

رییس جمهور خطاب از روسای دانشگاه های علوم پزشکی خواست برنامه پزشک خانواده را در 6 ماه باقیمانده از دولت اجرایی کنند.

به گزارش خبرنگار وب­دا دکتر محمود احمدی نژاد در دیدار با روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور و مدیران نظام سلامت کشور گفت: استخوانبندی و پایه های برنامه پزشک خانواده را در این 6 ماه طوری شکل دهید که معضلات نظام سلامت کشور را اکنون و در آینده اصلاح کند.

وی افزود: برنامه پزشک خانواده نیامده است که 40 هزار نیروی جدید را استخدام یا هزینه کلانی  را تحمیل کند، این برنامه به معنای واقعی طراحی آینده نظام سلامت کشور است.

وی ادامه داد: پزشک خانواده هزینه های مردم در بخش سلامت، هزینه بیمه ها و هزینه های دولت در نظام سلامت را بهینه سازی می کند.

وی پزشک خانواده را باعث استقرار و ایجاد یک نظام پایش ملی سلامت دانست و گفت: اگر این برنامه به خوبی اجرا شود حتما" هزینه های ملی و سرانه بهداشت و درمان کشور کاهش پیدا می کند و از آنطرف حقوق کسانی که واقعا" در این برنامه خدمت می کنند افزایش خواهد یافت.

وی از مدیران نظام سلامت و روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور خواست اگر برنامه پزشک خانواده نیاز به اصلاح هم دارد از اصلاح آن در این 6 ماه باقیمانده از دولت غفلت نکنند.

ساعت : 9:51 -  روز  : سه شنبه  - 19 /  10 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :622