دومین جلسه کمیته قرآن و عترت دانشگاه برگزار شد

دومین جلسه کمیته قرآن و عترت دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 4/10/91 در دفتر ریاست برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه با تاکید بر ضرورت اخلاص در کار و فعالیت ها گفت: ترویج معارف قرآنی به عنوان یکی از وظایف اعضاء در این جلسه است.

دکتر اعرابی با اشاره به ضرورت برنامه ریزی جهت فعالیت های قرآنی دانشگاه افزود: این برنامه ریزی باید با تعامل و مشارکت واحدهای مختلف دانشگاه انجام و توسط این کمیته ابلاغ شود.

وی ضمن اشاره به دستاوردهای قرآنی دانشگاه از اعضاء کمیته خواست فعالیت و برنامه های مختلف قرآنی خود را تا جلسه آینده اعلام کنند.

رئیس دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از تشکیل جلسات قرائت قرآن افزود: این جلسات نیازمند برنامه ریزی است.

براساس این گزارش، در این جلسه در خصوص برنامه ریزی فعالیت های قرآنی دانشگاه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

گفتنی است کمیته قرآن و عترت دانشگاه براساس آیین نامه ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان تشکیل گردیده است.

ساعت : 11:39 -  روز  : پنج شنبه  - 5 /  11 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :550