واحد آموزش دانشگاه موفق به کسب امتیاز 1796 شد

واحد آموزش و توانمندسازی منابع انسانی دانشگاه موفق به کسب امتیاز  1796 از مجموع 2000 امتیاز  شد.

به گزارش وب دا، مدیریت توسعه و منابع انسانی دانشگاه با اعلام این مطلب گفت: این امتیاز براساس ارزیابی عملکرد واحد آموزش دانشگاه در طول سال 90 توسط تیم ارزیاب منتخب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده است.

رضا رضایی افزود: در این ارزیابی 6 شاخص  شامل نیاز سنجی آموزشی، طراحی و برنامه ریزی آموزشی، مدیریت اجرا ، نظارت، ارزشیابی و اثر بخشی آموزشی، سامانه مدیریت اطلاعات آموزش، تجهیزات، امکانات و سازماندهی مورد بررسی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: این ارزیابی بین دانشگاه های هم قطب شهر کرد، اراک، یزد، کاشان و قم انجام می شود.

ساعت : 13:26 -  روز  : یکشنبه  - 8 /  11 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :722