امکان مشاهده پاسخنامه آزمون استخدامی از امروز بر روی پورتال دانشگاه

سرپرست مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه از امکان مشاهده پاسخنامه آزمون استخدامی مورخ 26/3/91، از امروز (17/11/91) بر روی پورتال دانشگاه خبر داد.

رضا رضائی در گفتگو با وب دا افزود: با توجه به اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی مذکور و سوالات مکرر داوطلبان، پاسخنامه تصحیح شده آزمون از تاریخ 17/11/91 از طریق پورتال دانشگاه و سامانه آزمون، اختصاصاً برای هر یک از شرکت کنندگان قابل رویت است.

وی تصریح کرد: نتایج اعلام شده در پاسخنامه صرفاً نشان دهنده نمرات خام آزمون بوده و نمرات اصلی پس از اعمال امتیازات و سهمیه ها (قبلاً در آگهی آزمون استخدامی درج و به اطلاع داوطلبان  رسانده شده بود)، محاسبه و بر اساس آنها نتایج اولیه به تفکیک اصلی و ذخیره اعلام شده است.

رضا رضائی، با اشاره به رسیدگی به شکایات داوطلبان آزمون یادآور شد: داوطلبان در صورت اعتراض به نتایج آزمون و درخواست رسیدگی مجدد می توانند از تاریخ 17/11/91 لغایت 6/12/91 فرم شکایت مندرج در پورتال دانشگاه را دریافت و پس از تکمیل از طریق پست سفارشی به آدرس: کاشان – میدان پانزده خرداد – ابتدای خیابان اباذر – ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان – دبیرخانه مرکزی دانشگاه (کد پستی 81147 -  87137 ) ارسال کنند.

گفتنی است نتایج رسیدگی به شکایات داوطلبین نیز از طریق پورتال دانشگاه اعلام خواهد شد.

علاقمندان می توانند با ورود به پورتال دانشگاه- پیام تصویری - قسمت مشاهده نتایج اولیه آزمون استخدامی با وارد کردن کد ملی و رهگیری، پاسخنامه آزمون استخدامی مورخ 26/3/91 را مشاهده کنند.

جهت مشاهده فرم درخواست رسیدگی به شکایات آزمون استخدامی مورخ 26/3/91 دانشگاه علوم پزشکی کاشان کلیک کنید.

ساعت : 11:1 -  روز  : سه شنبه  - 17 /  11 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :579