جلسه هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد

جلسه هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه با حضور حجت الاسلام و المسلمین حمید روحانی مورخ بزرگ تاریخ انقلاب اسلامی در سالن دکتر محمد قریب دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، حجت الاسلام حمید روحانی در این جلسه با اشاره به فرمایش امام خمینی (ره) " اگر می خواهیم ایران از استعمار خارج شود باید این خاندان پهلوی را از قدرت به زیر آوریم" اظهار داشت: 16 مهر 1341 روز آغاز نهضت امام خمینی بود.

وی گفت: امام راحل معتقد بود قدرت مردم از قدرت بمب برای مبارزه با دشمنان و استعمارگران قوی تر است.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی، خود سازی، پرهیزکاری و توکل به خدا را از ویژگی های بارز امام ذکر و تصریح کرد: همین توسل و توکل به خدا نقش مهمی در پیروزی انقلاب داشت.

وی با اشاره به فرمایش تاریخی امام (ره) "آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند" اذعان داشت: امام خمینی(ره) قدرت مادی را عامل موفقیت نمی دانست.

وی، ایمان را سلاح ملت ایران معرفی کرد و یادآور شد: آمریکا به دنبال این می باشد تا مردم این سلاح را از دست بدهند که انشاءلله این آرزو را به گور خواهد برد.

مورخ بزرگ تاریخ انقلاب اسلامی با تاکید به اینکه امام از همان شروع نهضت آزادی هدف براندازی رژیم پهلوی را داشت، ادامه داد: امام با جنبش مسلحانه مخالف بود و از آن خودداری می کرد.

حجت الاسلام و المسلمین روحانی در پایان دلایل امام راحل در خودداری از جنبش مسلحانه را به شرح ذیل برشمرد:

• با از میان برداشتن یک مهره، مهره ای دیگر و چه بسا بدتر از فرد قبلی جایگزین خواهد شد.
  • با فعالیت مسلحانه جهانیان امام (ره) و نهضت مقدس او را تروریست خطاب خواهند کرد.
  • برای پیشبرد هدف نیازی به این کار نمی دید.

گفتنی است این نشست با پرسش و پاسخ پایان پذیرفت.

ساعت : 16:39 -  روز  : سه شنبه  - 17 /  11 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :658