مراسم تودیع و معارفه سرپرست مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه سرپرست مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین دانشگاه روز سه شنبه مورخ 17/11/91 در آمفی تئاتر این بیمارستان برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این مراسم ضمن گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و تاکید بر حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن، از زحمات چندین ساله دکتر مهرداد حسین پور در زمان تصدی ریاست مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان تقدیر و تشکر کرد و برای دکتر حمید رضا خیاط در راستای خدمت خالصانه آرزوی موفقیت کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی با اشاره به تعهد قولی و گفتاری دکتر حسین پور جهت بهره مندی مردم شهرستان از تخصص وی، گفت: پیگیری، مشارکت، انجام فعالیت های پژوهشی، همراه بودن با تصمیمات دانشگاه جزء صفات پسندیده دکتر حسین پور می باشد.

رئیس دانشگاه از زحمات شبانه روزی کارکنان بیمارستان به ویژه بخش درمان با توجه به کمبود اعتبارات تقدیر کرد.

معاون درمان دانشگاه نیز در این مراسم مدیریت مجموعه بزرگی مانند مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان را کاری سخت عنوان کرد و مسئولیت ها را فرصتی برای خدمتگزاری و سنجش توانایی ها برشمرد.

دکتر داود خیرخواه، مهمترین اصل در عرصه مسئولیت، ارائه خدمات با کیفیت و در نتیجه رضایت مندی مردم دانست و گفت: کسب این رضایت موجب کسب رضای خداوند متعال است.

براساس این گزارش، در ادامه این مراسم سرپرستان قدیم و جدید مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان، سخنانی را ایراد کردند و سپس احکام صادره برای هر یک از آنها قرائت شد.

اعطای لوح تقدیر و هدایایی از سوی واحدهای مختلف دانشگاه به دکتر مهرداد حسین پور، از دیگر برنامه های این مراسم بود.

ساعت : 12:36 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  11 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :768