نشست مسئولین امور اداری واحدهای مختلف دانشگاه برگزار شد

نشست مسئولین امور اداری واحدهای مختلف دانشگاه روز سه شنبه مورخ 17/11/91 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این جلسه بر لزوم تکریم ارباب رجوع تاکید کرد و گفت: بر حسب تفویض اختیارات به واحدهای مختلف معاونت توسعه ضرورتی نیست تمام امور توسط این معاونت انجام شود.

دکتر مهرداد فرزندی پور با بیان اینکه سیاست کلی، ارتقاء فرآیندها و رویه های موجود است، گفت: همگی باید در راستای این هدف همکاری و تعامل داشته باشند.

وی، ضمن تقدیر از مسئولین امور اداری واحدهای مختلف دانشگاه اظهار داشت: وظایف حوزه اداری مشخص است و بایستی کارها به موقع و دقیق انجام شود و انتظار می رود مسئولین دانشگاه نیز در این زمینه هماهنگی لازم را داشته باشند.

گفتنی است در این نشست هر یک از مسئولین امور اداری واحدهای مختلف دانشگاه به بیان مشکلات و نقاط نظر خود پرداختند.

ساعت : 13:51 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  11 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :538