اورژانس 115 کاشان مراسم راهپیمایی 22 بهمن را پوشش امدادی می دهد

اورژانس 115 کاشان مراسم راهپیمایی 22 بهمن را طبق سنوات گذشته پوشش امدادی می دهد.

به گزارش وب دا، مسئول مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به استفاده از یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، 4 دستگاه آمبولانس و 1 دستگاه موتور آمبولانس در این راهپیمایی گفت: علاوه بر پرسنل فعال در این مرکز،  12 نفر  اعم از پزشک و پرستار و تکنسین فوریتهای پزشکی به صورت ویژه در این راهپیمایی به ارائه خدمت می پردازند.

دکتر ابوالفضل شجاعی افزود: پرسنل این مرکز از ساعت 8 صبح قبل از شروع مراسم در محل های تعیین شده مستقر شده و خدمات فوریتهای پزشکی را به شرکت کنندگان  ارائه می نمایند.

گفتنی است مسیرهای راهپیمایی میدان کمال الملک، چهار راه و میدان 15 خرداد نیز توسط آمبولانسها همراهی شده و خدمات اورژانسی مناسب به همشهریان عزیزمان ارائه می کنند.

شایان ذکر است دانشگاهیان علوم پزشکی کاشان با اعلام بیانیه ای ضمن گرامیداشت یاد وخاطره حضرت امام خمینی (ره) و شهدای گرانقدر قیام عاشورایی ملت مسلمان ایران و شرکت در راهپیمایی یوم‌ا... 22 بهمن، آحادملت را به حضور گسترده در این راهپیمایی و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری فرا ‌خوانده و امیدوارند حضور حماسی و پرشور مردم شریف ایران در این روز، عزم ملت‌های مظلوم و مستضعف جهان را برای اهتزاز پرچم اسلام در سراسر گیتی جزم‌تر سازد.

ساعت : 13:52 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  11 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :723