با تشکیل هسته آموزشی ایدز:

7500 دانشجوی دانشگاه کاشان آموزش های ایدز را فرا می گیرند

کارشناس مسئول واحد بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: با تشکیل هسته آموزشی ایدز، 7500 دانشجوی دانشگاه کاشان آموزش های ایدز را فرا می گیرند.

محمود نعمتیان در گفتگو با وب دا افزود: در راستای اهداف استراتژی آموزش و اطلاع رسانی برنامه ملی استراتژیک کشوری ایدز معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با همکاری دانشگاه کاشان مبادرت به برگزاری برنامه آموزشی تربیت مربیان همسان می کند.

وی با اشاره به آموزش تعدادی از کارشناسان ارشد و کارشناسان مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان توسط مربیان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد:این هسته آموزشی وظیفه انتقال مطالب را به دانشجویان به عهده دارد.

نعمتیان تصریح کرد: بنا به نتیجه تحقیقات جهانی انجام یافته، استفاده از آموزش همسان بهترین روش برای ارائه آموزش راه های انتقال و پیشگیری ازایدز در جوامع خصوصاٌ بین نسل جوان می باشد چرا که تاثیر پذیری جوانان از گروه های همسان خود به مراتب بیشتر از تاثیر پذیری آنها از استاد، معلم و یا پدر و مادر خود می باشد.

وی به موج سوم انتقال این بیماری از راه آمیزش جنسی اشاره و تاکید کرد: اهداف این هسته آموزش و اطلاع رسانی در بین دانشجویان است.

ساعت : 11:17 -  روز  : پنج شنبه  - 26 /  11 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :632