با اجرای طرح بازدید از فروشگاههای مواد غذایی شهرستان:

بیش از 400 کیلو گرم مواد غذایی فاسد و فاقد مجوزهای بهداشتی معدوم شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از معدوم شدن 430 کیلو گرم مواد غذایی فاسد و فاقد مجوزهای بهداشتی خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی به اجرای طرح ضربت بازدید ویژه از فروشگاه های مواد غذایی شهرستان کاشان در این راستا اشاره کرد و گفت: این مواد غذایی شامل انواع لبنیات، عرقیجات، انواع شیرینی، شکلات و ... می باشد.

به گفته معاون بهداشتی دانشگاه، در این بازدید همچنین مقدار 210 کیلو گرم مواد غذایی مشکوک توقیف شد.

وی با بیان اینکه در این طرح 23 نفر از کارشناسان بهداشت محیط از 45 فروشگاه مواد غذایی بازدید کردند، افزود: این کارشناسان ضمن بازرسی و نظارت بر تاریخ تولید و انقضاء مصرف کالاها و کنترل کیفی مواد غذایی، نکات بهداشتی را به متصدیان فروشگاه ها ارائه کردند.

ساعت : 10:52 -  روز  : چهار شنبه  - 2 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :515