آغاز اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی از یکم اسفندماه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از آغاز طرح بسیج سلامت نوروزی با اجرای گشت های بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از یکم اسفندماه تا 15 فروردین ماه سال 92 خبر داد.

دکتر سید علیرضا مروجی در گفتگو با وب دا، گفت: اکیپ های بازرسی و نظارت واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه به صورت شبانه روزی با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در این ایام فعال می باشند.

وی با بیان اینکه هر ساله با نزدیک شدن به ایام تعطیلات نوروزی فعالیت برخی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی از جمله فروشگاه های آجیل و خشکبار، شیرینی، میوه و تره بار و .... و اماکن اقامتی تفریحی مثل هتل ها، مهمانپذیرها، پارک ها، زیارتگاه ها، رستوران ها و اماکن بین راهی، سرویس های بهداشتی در سطح شهر و در کنار جاده ها و ... به شدت افزایش می یابند، اظهار داشت: دانشگاه های علوم پزشکی در این ایام به صورت ویژه مسئولیت نظارت، بازرسی و تامین شرایط بهداشتی در راستای ارتقای سطح سلامت و پیشگیری از بروز اپیدمی های منتقله از آب و غذا را بر عهده دارند.

دکتر مروجی، در پایان سخنان خود خواستار همکاری رسانه ها در راستای افزایش سطح سواد سلامت یا سواد بهداشتی مردم شد.

گفتنی است همشهریان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی می توانند با ستاد فوریت های سلامت محیط و کار دانشگاه به شماره 5420022 تماس حاصل فرمایند.

ساعت : 13:8 -  روز  : چهار شنبه  - 2 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :623