انتخابات نظام پزشکی شهرستان کاشان چهارم اسفند برگزار می شود

ششمین انتخابات نظام پزشکی شهرستان کاشان همزمان با سراسر کشور چهارم اسفند امسال برگزار می شود.

دبیر اجرایی ششمین دوره انتخابات نظام پزشکی کاشان در گفتگو با وب دا با بیان اینکه تمام تمهیدات لازم برای برگزاری این دوره از انتخابات در این شهرستان پیش بینی شده است، اظهار داشت:  هیات نظارت بر انتخابات، اسامی افراد تائید صلاحیت شده را در مهلت تعیین شده اعلام کرد که این افراد تا پایان روز دوم اسفند مهلت دارند نسبت به تبلیغات انتخاباتی در چارچوب ضوابط انتخابات نظام پزشکی اقدام کنند.

دکتر جواد الماسی گفت: تبلیغات در روزنامه ها در سوم اسفندماه ممنوع است حتی اگر مراحل آماده سازی آن در روز قبل از سوم اسفند انجام شده باشد.

وی، با اشاره به تائید صلاحیت 32 نفر از داوطلبان در انتخابات نظام پزشکی شهرستان کاشان افزود: در این انتخابات هر یک از مشمولین واجد شرایط تنها فقط می توانند یک بار با ارائه کارت عضویت سازمان نظام پزشکی رای دهند.

وی تصریح کرد: نماینده نظام پزشکی در محل شعبه اخذ رای به منظور تایید افرادی که قصد شرکت در انتخابات را دارند ولی کارت آنها مفقود شده است، حضور دارد.

دبیر اجرایی ششمین دوره انتخابات نظام پزشکی کاشان زمان برگزاری این دوره از انتخابات را چهارم اسفند اعلام کرد و ادامه داد: انتخابات از ساعت هشت صبح تا 16 در محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود.

دکتر الماسی یادآور شد: در صورت استقبال شرکت کنندگان زمان برگزاری انتخابات قابل تمدید خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه این انتخابات هر 4 سال یک بار انجام می‌شود، اذعان داشت: اعضای هیات مدیره، 17 نفر است که از این تعداد، 10 نفر پزشک، دو نفر دندانپزشک، دو نفر داروساز و ماما، دکترای علوم آزمایشگاهی و کارشناس پروانه دار هر کدام یک نفر می باشند.

دکتر الماسی گفت: حضور اعضای نظام پزشکی در این انتخابات می‌تواند اقتدار جامعه پزشکی را در کشور بالا ببرد و به نوعی سبب شکوفایی شئونات اعضای نظام پزشکی در جامعه می شود.

گفتنی است ششمین دوره انتخابات نظام پزشکی در 192 شهرستان کشور برگزار می‌شود که نسبت به انتخابات دوره پنجم 7 شهرستان به این تعداد اضافه شده است.

ساعت : 13:13 -  روز  : چهار شنبه  - 2 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :498