نتایج انتخابات نظام پزشکی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل اعلام شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از اعلام نتایج ششمین دوره انتخابات نظام پزشکی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل خبر داد.

دکتر محمد حسین اعرابی در گفتگو با وب دا، اظهار داشت: اعضای هیات مدیره سازمان نظام پزشکی کاشان، 17 نفر است که شامل 10 پزشک، دو دندانپزشک، دو داروساز، یک ماما، یک دکترای علوم آزمایشگاهی و یک کارشناس پروانه دار می باشند.

وی گفت: همچنین برای عضویت در نظام پزشکی شهرستان آران و بیدگل، 11 نفر انتخاب شدند.

وی اظهار داشت: رسالت خطیر سازمان نظام پزشکی در دفاع قانونی از حقوق مردم و جامعه پزشکی می باشد در این راستا این سازمان در کنار دانشگاه علوم پزشکی و با همکاری و تعامل متقابل در جهت ارتقاء سلامت جامعه نقش بسزایی دارد.

دکتر اعرابی، در پایان ضمن تشکر از دست اندرکاران اجرایی و تبریک به منتخبان، آرزوی توفیق روزافزون برای آنان در راستای خدمت رسانی و انجام امور محوله نمود.

نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل به شرح ذیل می باشد:

شهرستان کاشان:

1. افسانه همتی

گروه پروانه دار:

1. ویدا زهرا شریف

این گزارش حاکیست، یکی از کاندیداهای ردیف 10 گروه پزشکان و گروه علوم آزمایشگاهی کاشان که به طور مساوی و مشترک رای آورده اند، براساس ماده 28 آیین نامه اجرایی برگزاری انتخابات نظام پزشکی، به عنوان عضو اصلی انتخاب خواهند شد.

شهرستان آران  و بیدگل:

گروه پزشکان:
1. دکتر علی یوسفیان
2. دکتر محمد مهدوی پناه
3. دکتر حسن دارچینی
4. دکتر علیرضا بیگانه
5.  دکتر علی محمدغیاث پور
6. دکتر مسعود غفاری
7. دکتر محمد دلجوی فرد

گروه دندانپزشکی:
1. دکتر عفت لامع

گروه داروسازی:
1. دکتر احمد شکاری

گروه مامایی:
1. مریم فقفوری

گروه پروانه دار:
1. ابوالفضل رعیت

براساس این گزارش، با توجه به نداشتن متقاضی علوم آزمایشگاهی در شهرستان آران و بیدگل براساس آیین نامه اجرایی یک پزشک به این گروه اضافه شد.

شایان ذکر است نظام پزشکی شهرستان آران و بیدگل در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کاشان می باشد.

گفتنی است نتایج قطعی انتخابات متعاقباً پس از اعلام  هیات مرکزی نظارت بر انتخابات نظام پزشکی کشور از سوی هیات اجرایی انتخابات نظام پزشکی شهرستان اعلام خواهد شد.

ساعت : 10:39 -  روز  : یکشنبه  - 6 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1204