کاشت 100 اصله نهال در دانشگاه به مناسبت روز درختکاری

در هفته منابع طبیعی و روز درختکاری تعدادی از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه، اقدام به کاشت 100 اصله نهال در محوطه پردیس دانشگاه نمودند.

به گزارش وب دا، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، این روز را بهانه‌ای برای احترام به محیط زیست، احیاء و نگهداری آن عنوان کرد و تلاش بیشتر دانشگاهیان را برای حفظ و نگهداری فضای سبز خواستار شد.

وی، هدف از برگزاری این مراسم را ارتقاء و نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از درختان و منابع طبیعی برشمرد و نام گذاری 15 اسفند به عنوان روز درختکاری را فرصت مناسبی برای توسعه فضای سبز دانست.

در پایان نهال هایی که به همت معاونت دانشجویی فرهنگی و با مساعدت مدیریت فضای سبز دانشگاه به این مکان آورده شده بود، بین شرکت کنندگان توزیع و کاشته شد.

اطلاعات بیشتر

ساعت : 11:28 -  روز  : چهار شنبه  - 16 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :506