نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان برگزار شد

نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان با حضور اعضاء شامگاه چهار شنبه مورخ 23/12/91 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این نشست با اشاره روز ولادت باسعادت حضرت زینب کبری (س) و تبریک به تمامی پرستاران گفت: کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی بازدیدهای متعددی از فروشگاهای زنجیره ای مواد غذایی و داروخانه ها جهت برخورد با متخلفان انجام داده اند.

دکتر محمد حسین اعرابی، با اشاره به شعار هفته سلامت سال 92 با عنوان "فشار خون خود را جدی بگیریم" افزود: فرهنگ سازی در این راستا نیازمند مشارکت و تعامل تمام ارگان های اجرایی شهرستان به ویژه اعضای این شورا می باشد.

وی، همچنین به برنامه های هفته سلامت مدارس اشاره و تصریح کرد: همکاری آموزش و پرورش برای ارتقای سلامت دانش آموزان ضروری است.

دکتر اعرابی اظهار امیدواری کرد: با حمایت و تعامل کلیه دستگاههای اجرایی، بهترین خدمت رسانی در راستای ارتقای سلامت به مردم منطقه کاشان صورت پذیرد.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ویژه شهرستان کاشان نیز در این نشست ضمن تبریک روز پرستار گفت: شورای سلامت و امنیت غذایی، عالی ترین مرجع سلامت می باشد چرا که متولی سلامت جامعه است.

محمد رضوان نژاد، در خصوص مطالب مطرح شده این نشست، موضوعاتی چون دستگاه بی خطرساز زباله و اطلاع رسانی در این زمینه به جامعه، کارخانه کمپوست، فروش مواد غذایی توسط افراد دوره گرد، پیگیری کشتار دام در معابر و خیابان ها، حوادث غیر عمد و ترافیکی کودکان، توزیع شیر فله ای و ... سخنانی را ایراد کرد.

ساعت : 12:22 -  روز  : پنج شنبه  - 24 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :551