ارائه خدمات 24 ساعته دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ایام نوروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از ارائه خدمات 24 ساعته دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ایام نوروز خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در نشست با خبرنگاران ضمن تبریک پیشاپیش عید نوروز، اظهار داشت: امسال، حدود 800 نفر از نیروهای بهداشتی، درمانی و پشتیبانی این دانشگاه در ایام تعطیلات نوروز به شهروندان و گردشگران خدمات ارائه خواهند کرد.

وی گفت: تمامی بیمارستان های دولتی منطقه کاشان به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات به شهروندان و مسافران نوروزی هستند.

رئیس دانشگاه افزود: 16 پایگاه اورژانس شهری و جاده ای به صورت ثابت و 4 پایگاه موقت جهت روزهای تعطیل در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در آماده باش کامل خواهند بود.

به گفته دکتر اعرابی، امسال هشت ایستگاه سلامت نوروزی در سطح جاده های منتهی به شهرستان های کاشان و آران و بیدگل فعال است که در در هر ایستگاه یک دستگاه آمبولانس، یک پرستار و دو تکنسین فوریت های پزشکی برای ارایه فعالیت های بهداشتی و درمانی مستقر می باشد.

وی تصریح کرد: دو کلینیک دندان پزشکی دولتی و خصوصی نیز از 8 صبح تا 8 شب و مراکز پاراکلینیکی خصوصی نیز به صورت پاره وقت در ایام نوروز در منطقه کاشان آماده ارایه خدمات هستند.

رئیس دانشگاه به فعالیت های حوزه بهداشتی این دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: پنج نفر به صورت آنکال در واحد پیشگیری از بیماری های واگیردار مشغول به فعالیت خواهند بود.

دکتر اعرابی یادآور شد: خدمات بهداشتی محیط نیز توسط سه گروه تک نفره و یک گروه مشترک سطح شهر، یک گروه بازدید بین راهی، یک گروه آنکال و یک گروه کشیک از 8 صبح تا 8 شب ارایه خواهد شد.

دکتر اعرابی با اشاره به فعالیت این دانشگاه در حوزه تامین دارو مثل سال های گذشته برای ایام نوروز تصریح کرد: در حوزه مدیریت غذا نیز، کارشناسان این حوزه طبق برنامه های تنظیمی از واحد های تولیدی مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی بازدید خواهند داشت.

وی ادامه داد: در حوزه دارو، علاوه بر فعالیت سه داروخانه شبانه روزی، 6 داروخانه به صورت روزانه در ایام تعطیل ارائه خدمات دارویی خواهند داد.

وی، همچنین در مورد سامانه سلامت 1490 اظهار داشت: این سامانه به منظور پاسخگویی به شکایات حوزه بهداشت در منطقه کاشان راه اندازی شده است.

رئیس دانشگاه، به اهمیت فرهنگ سازی سلامت اشاره کرد و ادامه داد: بایستی با تمام توان در راستای ارتقای سطح سواد سلامت عمومی تلاش و سرمایه گذاری کرد.

وی گفت: تحقق این مساله با توجه به اهمیت کمتر فرهنگ سازی سلامت نسبت به صرف هزینه های درمانی در نزد عموم مردم، از ضرورت بسیاری برخوردار است و خبرنگاران و اصحاب رسانه ها در اجرای این امر مهم نقش بسیار مهمی دارند.

ساعت : 12:34 -  روز  : پنج شنبه  - 24 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :478