جلسه مدیران ستادی دانشگاه برگزار شد

جلسه مدیران ستادی حوزه سلامت دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه روز شنبه مورخ 26/12/91 در سالن دکتر محمد قریب برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این نشست ضمن تبریک روز میلاد حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، خواستار بیان پیشنهادات، نقاط ضعف و قوت از سوی مدیران حاضر در جلسه شد.

دکتر اعرابی با بیان اینکه موارد مطروحه در جسات گذشته این شورا را جزء برنامه ها و سیاست های عملی دانشگاه قرار داده است، گفت: این جلسه فرصت مناسبی جهت سنجش اقدامات و فعالیت های دانشگاه می باشد.

وی با تاکید بر ضرورت همکاری و تعامل مدیران در راستای ارتقای اهداف دانشگاه افزود: شروع سال جدید و ادامه آن مانند سال جاری علی رغم محدودیت های اقتصادی کنونی، مشارکت تمامی دانشگاهیان به ویژه مدیران را می طلبد.

وی، خواستار اطلاع رسانی بیشتر مدیران نسبت به عملکرد و وظایف خود از طریق پورتال وب دا دانشگاه جهت معرفی اهداف و خدمات دانشگاه به مردم شد.

رئیس دانشگاه، اجرای برنامه پزشک خانواده، ارتقای کیفیت، حاکمیت بالینی، اعتبار بخشی، واگذاری واحدهای دانشگاه به ویژه واحدهای درمانی، ساماندهی فعالیت های خیرین سلامت شهرستان، پورتال قلب سالم و ... را از جمله مهم ترین اولویت های دانشگاه در سال آتی برشمرد.

گفتنی است هر یک از مدیران حاضر در جلسه  نیز به بیان عملکرد و پیشنهادات خود پرداختند.

ساعت : 17:28 -  روز  : شنبه  - 26 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :520