همزمان با روز پرستار عنوان شد:

تلاش دانشگاه علوم پزشکی کاشان جهت رفع مشکلات پرستاران

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان از تلاش و پیگیری های مسئولین این دانشگاه بر حسب توان جهت رفع مشکلات پرستاران خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر داود خیرخواه ضمن تبریک روز پرستار به تمام زحمت کشان این عرصه، اظهار داشت: 1200 کادر پرستاری در بخش های درمانی دولتی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل به ارائه خدمت می پردازند.

وی گفت: پرستاران ضامن اصلی سلامت جامعه هستند و همواره با مراقبت از بیماران برای ایجاد سلامت بیشتر در جامعه تلاش می‌کنند.

معاون درمان دانشگاه با اشاره به اینکه وجود سلامتی و تندرستی و بهبود حال بیماران در بیمارستان ها را باید ناشی از تلاش شبانه‌روزی پرستاران دانست، افزود: این قشر زحمتکش جامعه همواره یکی از کم توقع‌ترین اقشار جامعه هستند.

دکتر خیرخواه به قانون ارتقای بهره وری اشاره کرد و ادامه داد: پرداخت های پرستاران مشمول قانون ارتقای بهره وری مقرر شده در اسرع وقت با ارائه گواهی انجام کار توسط بیمارستان ها به معاونت توسعه پرداخت شود.

دکتر خیرخواه در پایان سخنان خود "روز میلاد بانوی بزرگ اسلام" را بر همه پرستاران، این تلاشگران عرصه انسانیت و پیروانش تبریک گفت.

ساعت : 8:42 -  روز  : یکشنبه  - 27 /  12 / 1391 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :532