نخستین گاهنامه امور آزمایشگاه های دانشگاه انتشار یافت

نخستین شماره گاهنامه اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه انتشار یافت.

مدیر مسئول گاهنامه اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه در گفتگو با وب دا، اظهار داشت: این گاهنامه رابطی بین این اداره و همکاران شاغل در آزمایشگاه های بخش های دولتی و خصوصی، درمانی، بهداشتی، دانشجویان و دانش آموختگان رشته های مرتبط با آزمایشگاه (علوم آزمایشگاهی، پاتولوژی، ژنتیک و میکروب شناسی) است.

دکتر حسن احترام گفت: این گاهنامه دارای مجوز از کمیته دانشگاهی ناظر بر نشریات دانشگاه علوم پزشکی کاشان به صاحب امتیازی اداره امور آزمایشگاه های این دانشگاه است.

وی با اشاره به انتشار گاهنامه اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه با نام کیفیت ، افزود: نخستین شماره این گاهنامه در چهار صفحه به صورت تمام رنگی منتشر شد.

دکتر احترام تصریح کرد: این گاهنامه به منظور آموزش، اطلاع رسانی، تبادل نظر و چاره اندیشی برای پیشبرد اهداف این حرفه منتشر می شود.

وی افزود: این نشریه در راستای دستیابی به اهداف خود نیازمند همکاری و مشارکت تمامی اعضای خانواده علوم آزمایشگاهی می باشد.

گفتنی است نخستین شماره گاهنامه اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه در آستانه سی ام فروردین ماه روز علوم آزمایشگاهی انتشار یافت.

گاهنامه اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه

ساعت : 10:36 -  روز  : شنبه  - 17 /  1 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :552