کسب رتبه پنجم کشور توسط دانشگاه در ثبت اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از کسب رتبه پنجم کشوری این دانشگاه در ثبت اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان خبرداد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان بعد از دانشگاه های شاهرود، اردبیل، زنجان و مازندران موفق به کسب رتبه پنجم در بین دانشگاه های کشور در زمینه ثبت اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت شده است.

وی با اشاره به پیشرفت 73 درصدی ثبت اطلاعات پرونده الکترونیک سلامت در شهرستان کاشان افزود: تاکنون  209 هزار و 943 نفر در سامانه سلامت ایرانیان در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل ثبت نام شده اند.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: این برنامه در سال 92 در منطقه کاشان با پیگیری ها و پس از موافقت وزارت متبوع و تامین اعتبار اجرا می شود.

به گفته دکتر مروجی، ارتقای سطح آگاهی و اطلاعات مردم از چگونگی عملکرد و مزیت های برنامه پزشک خانواده شهری و نظام ارجاع نقش مهمی در کمک به دست اندرکاران برای اجرای موفقیت آمیز آن دارد.

وی تاکید کرد: در برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع، خدمات و مراقبت‌های سلامت در سه سطح به مردم ارائه می شود که سطح یک پایگاه و مطب پزشک خانواده، سطح دو واحدهای تخصصی و سطح سه خدمات فوق تخصصی را در بر می گیرد.

دبیر ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: پزشک خانواده مسئول ارجاع بیمار به سطوح 2 و 3 است و بیمار از طریق ارجاع پزشک خانواده خود، از خدمات بیمه ای بهره مند می شود.

دکتر مروجی خاطرنشان کرد: در برنامه پزشک خانواده ویزیت، فرانشیز دارو و خدمات تیم سلامت در سطح یک برای مردم رایگان خواهد بود.

وی یادآور شد: پزشک خانواده موظف است در تمام ساعات شبانه روز (به جز ساعات 10 شب تا 7 صبح که با درخواست ستاد استانی و تایید ستاد کشوری قابل تغییر است) با در اختیار گذاشتن تلفن ثابت و همراه خود به مرکز پیام (call center) نسبت به ارائه مشاوره و راهنمایی لازم افراد تحت پوشش خود اقدام کند.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی کاشان علاوه بر مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان، مراکز بهداشتی و درمانی آران و بیدگل را نیز زیر پوشش دارد.

ساعت : 12:1 -  روز  : شنبه  - 17 /  1 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :587